Buddha to Buddha.

Bewustzijn, liefde, plezier en harmonie: dat is waar het in het Boeddhisme om draait. De mensen achter Buddha to Buddha vonden deze filosofie zo mooi, dat ze direct geïnspireerd raakten. Het begon met een eigen sieradencollectie, maar inmiddels is er ook een aparte lijn met kleding. Het leuke is dat de meeste items door vrouwen én mannen te dragen zijn. Want iedereen verdient een echte Buddha to Buddha.

Kies voor Balinees vakmanschap

Buddha to Buddha is in 1997 ontstaan in Amsterdam. Vanaf de eerste sieradencollectie werkt het merk al samen met de beste ambachtslieden uit Bali. Zij vertalen de ideeën uiteindelijk naar echte sieraden. En dat doen ze met passie en vakmanschap. Elk sieraad wordt met oog voor detail gemaakt. Je voelt je speciaal met een Buddha to Buddha sieraad om je nek of pols.

Sieraden van 925 sterling zilver

Sieraden hebben vaak een emotionele waarde. Je wilt er dus het liefst jarenlang van genieten. Met een ring, armband of ketting van Buddha to Buddha heb je die kwaliteit waar je naar op zoek bent. De sieraden worden altijd gemaakt van 925 sterling zilver. In sommige ontwerpen zie je zelfs een combinatie van zilver met leer. Dit maakt het ontwerp extra bijzonder.

De unisex collectie van Buddha to Buddha

De Buddha to Buddha sieraden zijn gemakkelijk te herkennen. Het merk werkt namelijk graag met grove schakels. De grote schakels worden verwerkt in kettingen en armbanden, en van de kleinere varianten maken de ontwerpers ringen en oorbellen. Op deze manier ontstaat er een collectie die zowel bij mannen als bij vrouwen in de smaak valt. Naast de sieradencollectie heeft Buddha to Buddha tegenwoordig ook een aparte kledinglijn, Easy Fit genaamd. De truien, T-shirts, jurken en shorts zijn gemaakt van soepele materialen. Hierdoor passen ze perfect bij de oosterse filosofie van Buddha to Buddha.

Wie verras jij met Buddha to Buddha?

Een sieraad van Buddha to Buddha is het mooiste cadeau dat je iemand kunt geven. En in de online collectie vind je altijd wel een exemplaar dat bij hem of haar past. Maar dit leuke merk heeft ook genoeg kleding en sieraden waar je jezelf blij mee maakt. Voor welk item kies jij vandaag?