BY BAR Amsterdam.

BY-BAR is het modelabel van Barbara Brenninkmeijer. De collectie bestaat voornamelijk uit fijne basics die je overal mee kunt matchen. De ene keer kies je voor een comfortabele broek, en de volgende keer val je misschien wel voor een effen trui of vest. Dit soort basics hoor je gewoon in je kast te hebben!

Hoe het allemaal begon

Het Nederlandse BY-BAR is ontstaan uit een grote passie voor mode. Barbara Brenninkmeijer reisde namelijk al jarenlang de wereld over als inkoopster. Maar op lokale markten kocht ze ook vaak de leukste spullen voor zichzelf. Deze aanwinsten werden in Nederland goed ontvangen. Dit motiveerde Brenninkmeijer om een eigen bedrijf te starten. En in 2009 was het dan zover: By-BAR was een feit.

Mooie, tijdloze producten

Modetrends komen en gaan. Wat dit seizoen helemaal in is, is het volgende seizoen alweer achterhaald. Dat is natuurlijk zonde. Want van een fijne outfit wil je graag zo lang mogelijk genieten. Gelukkig laat BY-BAR zich niet leiden door allerlei modetrends. De collectie is juist tijdloos. Het zijn vooral de rijke materialen en de mooie details die kleding zo bijzonder maken. Elke nieuwe collectie van BY-BAR borduurt voort op de vorige. Het zijn bijvoorbeeld altijd dezelfde natuurlijke tinten die terugkomen. Zo zijn de kleuren zwart, grijs, donkerblauw en olijfgroen elk seizoen weer favoriet. Door dit neutrale kleurenpalet kun je de items onderling gemakkelijk combineren. Op deze manier creëer je steeds een andere look.

Fijne basics voor vrouwen en voor jonge meiden

In de online collectie van BY-BAR vind je kleding voor vrouwen én meisjes van alle leeftijden. Ga je vandaag voor lekker comfortabel? Kies dan voor een trui of een T-shirt met een warm vest. Moet je er netjes gekleed uitzien? Een effen rok of jurk doet het altijd goed. Met de kleding van BY-BAR kun je eigenlijk alle kanten op. En om je look af te maken, heeft het merk ook nog leuke accessoires te koop. Sjaals, riemen, tassen, portemonnees en sieraden: BY-BAR weet wat jij nodig hebt.