by LouLou.

Het Nederlandse By LouLou heeft een grote passie voor leren tassen. De collectie is geïnspireerd op het Parijs van de jaren '50. De kokette Parijse dames stonden in die tijd bekend om hun elegante stijl. En die elegantie verwerkt By LouLou weer subtiel haar ontwerpen. By LouLou is vooral bekend geworden door de Smart Little Bag. Dit is een tas waar geen enkele vrouw zonder kan.

Is het een portemonnee of een clutch?

De meeste vrouwen herkennen het wel: als je de deur uitgaat, neem je vaak veel meer spullen mee dan je nodig hebt. En hoe groter de tas, hoe meer je meeneemt. Dat moet anders kunnen, dacht de Nederlandse ontwerpster Floor van de Water. Daarom ontwikkelde ze in 2010 de zogenaamde Smart Little Bag (SLB). In deze kleine tas passen alleen de spullen waar je écht niet zonder kunt, zoals een telefoon, bankpasjes en misschien wat lipstick. Vooral het design van dit tasje is bijzonder. Het is in feite een combinatie tussen een portemonnee en een clutch. De SLB heeft een handige clutch greep en twee kleine vakken die je gemakkelijk kunt afsluiten met een rits. En de extra spiegel is natuurlijk ideaal om even snel je make-up bij te werken. Met dit ene tasje heb je werkelijk alles bij de hand.

De perfecte SLB voor iedere vrouw

De Smart Little Bag is nog steeds de belangrijkste en meest verkochte tas van By LouLou. Maar elke SLB is weer anders. Want in de collectie vind je tassen in veel verschillende kleuren en met eigenzinnige prints. Ga bijvoorbeeld voor een stoere clutch met slangenprint of voor een zwarte tas die helemaal bedekt is met studs. Heb je liever wat meer kleur in je leven? By LouLou heeft ook mooie blauwe, rode, gele of roze Smart Little Bags in de collectie. Er is dus altijd wel een SLB die bij je past.

De complete By LouLou collectie

De collectie van By LouLou is de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. Naast de Smart Little Bag verkoopt het label ook andere modellen tassen, waaronder leren schoudertassen en modieuze shoppers. Met deze tassen zie je jezelf al stijlvol over de Parijse boulevards flaneren. Om je look af te maken, heeft By LouLou tegenwoordig zelfs een aparte sieradenlijn. De bronzen armbanden, ringen en kettingen zijn allemaal afgewerkt met een mooie laag rosé of geel goud. By LouLou geeft je echt dat stijlvolle, luxe gevoel.