C en A.

Van sommige modeketens heeft iedereen wel iets in zijn of haar kast hangen. C&A is zo'n merk waar je niet omheen kunt. Je shopt er onder andere voor broeken, truien, jurken, blouses en jassen. En de kleding van C&A is nog betaalbaar ook!

De succesformule van C&A

Mode zit de familie Brenninkmeijer in het bloed. Inmiddels staat namelijk alweer de zesde generatie aan het roer van het familiebedrijf C&A. De succesformule begon in 1841. In dit jaar startten de broers Clemens en August (naamgevers van C&A) een eigen winkel in betaalbare confectiekleding. Hiermee ontketenden ze in dit tijd een ware revolutie. Maar het succes van C&A is nog lang niet uitgewerkt.

Mode voor het hele gezin

C&A is er voor het hele gezin. Of je nu met zijn allen een dagje uit gaat of dat je er thuis een gezellige middag van maakt: in de collectie van C&A vind je altijd een perfecte outfit voor elke gelegenheid. C&A heeft maar liefst tien verschillende kledinglijnen. Voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar is de C&A collectie Palomino. Bij deze kledinglijn vind je kleurrijke jassen en stoere jeans, maar ook lekker warme truien met vrolijke opdrukken. Modieuze jongeren shoppen dan weer in de C&A Clockhouse collectie. In deze trendy kleding ziet iedere tiener er piekfijn uit.

De betaalbare collectie van C&A

Niet alleen kinderen en tieners kunnen slagen in de collectie van C&A. Voor mannen en vrouwen valt er namelijk ook genoeg te shoppen. Met de collecties van C&A Candy en C&A Angelo Litrico stel je gemakkelijk een casual outfit samen. Zoek je juist mooie, klassieke business kleding? C&A Westbury heeft stijlvolle blouses, pantalons en colberts. Je hebt dus keuze genoeg in de betaalbare collectie van C&A. En het handige is dat je alles gewoon online kunt bestellen!