Carelli Italia.

Van tassen kun je er nooit genoeg hebben. Schoudertassen, handtassen, clutches en aktetassen: iedereen heeft wel een favoriet. Maar wie echt stijlvol voor de dag wil komen, kiest voor de leren tassen van Carelli Italia. Dit Nederlandse tassenmerk staat voor kwaliteit, betaalbaarheid en Italiaans design. Deze combinatie kan natuurlijk niemand weerstaan.

Betaalbare tassen van topkwaliteit

In Italië weten ze wat stijl is. Overal op straat zie je de modebewuste Italianen rondlopen met hippe leren tassen. En dat wilden de oprichters van Carelli Italia ook. Na een lange zoektocht bleek echter dat de Italiaanse tassen van topkwaliteit niet heel betaalbaar waren. Dus besloten ze om het heft in eigen handen te nemen. De tassen van het Nederlandse merk Carelli Italia worden gemaakt van 100% leer. Er wordt onder andere gewerkt met kalfsleer, lakleer en suêde. Om dit proces goed te laten verlopen, werk Carelli Italia samen met een aantal kleine Italiaanse leerateliers. In deze ateliers weten ze precies hoe ze het leer moeten verwerken tot een mooie collectie. Van deze tassen ga je nog jarenlang plezier hebben.

Wat is jouw favoriete Carelli Italia tas?

Carelli Italia is ontstaan uit een grote passie voor stijlvolle, leren tassen. En dat merk je als je de collectie bekijkt. Bij Carelli Italia kun je tassen kopen in verschillende modellen, maten en stijlen. Zo vind je altijd wel een tas die bij je past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hippe rode clutch? Met deze tas maak je meteen indruk als je een avondje uitgaat. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooie zebraprint of een luipaardprint. Kies je liever voor praktisch? Ga dan voor een stijlvolle zwarte of beige schoudertas. Deze tassen passen bij elke outfit zodat je jouw favoriete tas overal mee naartoe kunt nemen.

De exclusieve tassen van Carelli Italia worden vervaardigd in eigen beheer. En daar profiteer jij weer van. Want omdat er geen importeur of tussenhandel aan te pas komt, zijn de tassen zeer scherp geprijsd. Wie wordt daar nu niet blij van?