Cars Jeans.

Goede jeans zijn een perfecte basis voor je outfit. Maar bij de ene keer kies je graag voor baggy jeans, terwijl je de volgende dag liever een skinny draagt. Wat je vandaag ook wilt dragen, in de collectie van Cars Jeans slaag je altijd!

Authentiek design en vakmanschap

Nederland is een echt jeansland. Veel gerenommeerde merken komen dan ook uit de koker van Nederlandse ontwerpers. En dat is voor Cars Jeans niet anders. Het jeanslabel is begonnen in de jaren '80, in Amsterdam Oud-Zuid. De visie was meteen duidelijk. Ze wilden een jeanslabel creëren met respect voor traditionele patronen en echt vakmanschap. Cars Jeans combineert dit met authentiek design en trendy wassingen. En dat levert een unieke collectie op. De jeanscollectie is altijd vernieuwend en onderscheidend. Aan elk detail is gedacht. Want mooie stiksels en subtiele prints maken een jeansbroek toch extra bijzonder.

Voor welke jeans kies jij?

Bij Cars zijn jeans niet zomaar jeans. Het label heeft veel verschillende modellen, kleuren en wassingen waardoor elk type broek uniek is. Populaire jeans zijn bijvoorbeeld de Bari, de Crown en de Bedford. In de mannencollectie wordt veel gebruik gemaakt van stonewash om de jeans die echte 'used look' te geven. De damescollectie richt zich juist meer op de verschillende tinten blauw. Al deze broeken doen de oorsprong van jeans eer aan. Deze broeken werden in de negentiende eeuw voor het eerst gemaakt voor de Californische goudzoekers. En de belangrijkste eis die zij stelden, was dat de broeken stevig moesten zijn. Ook de ontwerpers van Cars stellen hoge eisen aan de jeans. Er worden alleen stevige kwaliteitsstoffen gekozen zodat je broek lang meegaat. Al is een beetje slijtage aan je jeans natuurlijk geen probleem. Dit geeft je outfit alleen maar extra charme.

Cars heeft jeans in verschillende lengte- en breedtematen. Weet je je eigen maten? Dan scoor je online moeiteloos een perfect passende jeans. Cars heeft naast jeans ook een uitgebreide collectie van casual kleding!