Cassis.

Cassis maakt mode voor de vrouw van nu. Het Belgische label biedt een combinatie tussen klassieke en trendy items. Bij Cassis vind je voor elke gelegenheid dus wel een passende outfit.

Creëer je eigen stijl met Cassis

De missie van Cassis is simpel: vrouwen moeten van top tot teen kunnen stralen. En die taak neemt het modelabel al bijna 25 jaar zeer serieus. Het begon allemaal in 1992, toen Jacques Hayez de eerste Cassis winkel opende in het Belgische Charleroi. De ondernemer had zich al een tijd lang verdiept in de wereld van de damesmode. Hij vond dat de internationale ketens de Belgische vrouwen maar weinig te bieden hadden. Hij wilde graag een label dat bij de lokale trends paste waardoor vrouwen een heel eigen stijl konden ontwikkelen. Dat is gelukt. Inmiddels is Cassis een grote naam in België, Luxemburg en Frankrijk. Online is de collectie natuurlijk ook gewoon in Nederland verkrijgbaar.

Cassis laat je vrouw voelen!

In de collectie van Cassis vind je alles om een complete outfit mee samen te stellen. Zo shop je er onder andere voor T-shirts, tunieken, rokken, jurken, broeken en blouses. Zelfs voor een paar fijne jeans of een warme jas zit je goed bij dit merk. Cassis maakt als het ware een ode aan het vrouwelijke figuur. Alle items zijn zo ontworpen dat ze de juiste punten van je lichaam benadrukken. Hierdoor voel je je op en top vrouw. Ook over de prints en de stoffen is goed nagedacht. Jurkjes van kant, tunieken met lovertjes en tricot shirts met subtiele bloemenprints worden afgewisseld met handige basics. Op deze manier is je outfit altijd perfect in balans.

Ben je trots op je vrouwelijkheid en wil je dat graag in je kledingstijl laten zien? Dan is Cassis echt een merk voor jou! En in de online collectie vind je altijd weer nieuwe items om je garderobe mee uit te breiden.