Castelijn and Beerens.

Leer heeft een stijlvolle, klassieke uitstraling. Met een mooie leren tas of portemonnee kom je dan ook goed voor de dag. Maar je wilt natuurlijk wel kwaliteit. Het Nederlandse Castelijn & Beerens is zo'n merk dat pure klasse uitstraalt. Dat zit hem in het materiaal, de afwerking en de vele verfijnde details. Met welk item van Castelijn & Beerens ga jij naar huis?

De mooiste lederwaren sinds 1945

Castelijn & Beerens maakt al sinds 1945 de mooiste collecties. Het waren de stikmeester Walter Castelijn en de leerstanser Marinus Beerens die aan de wieg stonden van dit luxe lederwarenmerk. Ze begonnen met een kleine collectie riemen, handtassen, schooltassen en zelfs diplomatenmappen. En hadden ze nog restanten over? Dan werden de overgebleven stukken leer verwerkt in horlogebandjes en portemonnees.

Puur vakmanschap

Al sinds de beginjaren worden de lederwaren van Castelijn & Beerens op een ambachtelijke manier gemaakt. Dit is nooit veranderd, zelfs niet toen het bedrijf overging van vader op zoon. Want de tweede en derde generatie van de familie Beerens hebben de passie voor het vak geërfd. En zij hebben inmiddels genoeg kennis van leerselectie, modelleren en productkwaliteit om het bedrijf op hun eigen manier voort te zetten.

Alleen het beste leer is goed genoeg

Nu de nieuwe generatie aan het roer is, is de collectie van Castelijn & Beerens is de afgelopen jaren steeds moderner geworden. Maar de hoge kwaliteit van de producten is gebleven. Voor de collectie maakt Castelijn & Beerens alleen gebruik van de meest exclusieve leersoorten. Hiervoor werken ze samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. En elke huid wordt met de hand geselecteerd. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft. Want het ontwikkelen van een mooie tas of portemonnee begint al bij de grondstof.

De stijlvolle collectie van Castelijn & Beerens

Castelijn & Beerens is één van 's lands bekendste lederwarenmerken. In de jaren '60 verwierven ze vooral bekendheid met de Porto Quick. Deze leren portemonnee had een speciaal magnetisch vakje zodat het muntgeld goed op de plek bleef zitten. Tegenwoordig kun je bij Castelijn & Beerens nog steeds terecht voor mooie leren portemonnees en portefeuilles. Maar je vindt er ook schrijfmappen, etuis, riemen en andere accessoires. Of kies je liever voor een mooie tas? Laptoptassen, handtassen, aktetassen en reistassen: bij Castelijn & Beerens shop je voor de mooiste exemplaren.