Catwalk Junkie.

Waar vind je de nieuwste modetrends? Op de catwalk natuurlijk! Het team van Catwalk Junkie laat zich inspireren door alles wat er in 's werelds bekendste modesteden gebeurt. Van Parijs tot Milaan en New York: Catwalk Junkie is overal.

Ben jij een echte Catwalk Junkie?

Modelabel Catwalk Junkie is in 2009 bedacht door een groep Amsterdamse vriendinnen. Ze waren op zoek naar een manier om zich onderscheiden van de grijze massa. En daarvoor is kleding natuurlijk ideaal. De collectie van Catwalk Junkie is vrouwelijk, maar ook stoer en verrassend. Het label kijkt graag naar de nieuwste catwalktrends, al geven ze er wel een heel eigen draai aan. Want een echte Catwalk Junkie heeft maar één doel: origineel zijn.

Maak een statement met je outfit

In de collectie van Catwalk Junkie shop je onder andere voor broeken, jurken en vesten. Toch kennen de meeste fashionista's het label van de opvallende T-shirts en sweaters. Deze items zijn vaak bedrukt met vrolijke prints en stoere teksten. Maak kenbaar wie je bent met een tekst als 'rebel' of 'easy going' op de voorkant van je shirt. Of kies je liever voor een opvallende bloemenprint of een foto van een zomers paradijs? Met zo'n leuk shirt laat je iedereen even wegdromen.

Een Catwalk Junkie houdt van kwaliteit

Op de tekentafel bij Catwalk Junkie ontstaan de meest bijzondere ontwerpen. Deze ontwerpen gaan naar een kleine producent in Turkije, die het idee uiteindelijk helemaal tot leven brengt. Hoewel het team van Catwalk Junkie veel aandacht besteedt aan het design, letten ze ook goed op de kwaliteit van de kleding. Daarom gebruiken ze alleen de beste stoffen. En dat voel je zodra je een shirt of broek van dit Nederlandse kledingmerk aantrekt. Door het bijzondere design en de mooie stoffen creëert Catwalk Junkie een collectie die op de internationale catwalk niet zou misstaan. Welke items hangen er binnenkort in jouw kledingkast?