Chabo Bags.

Ben jij op zoek naar een stijlvolle tas met een stoer tintje? Laat je dan eens verrassen door de leuke collectie van Chabo Bags. Het merk staat garant voor basic tassen met een fashionable twist. Zo'n fijne exemplaar móet je gewoon hebben!

Neem je Chabo tas overal mee naartoe

Een goede tas neem je het liefst overal mee naartoe. Wat dat betreft is het net als je beste vriend of vriendin. Je gaat samen winkelen, uit eten en misschien ga je zelfs samen op vakantie. De naam Chabo Bags verwijst naar deze innige vriendschapsband. Naar eigen zeggen betekent Chabo namelijk 'vriend' in een soort zigeunertaal. Door deze naam klinkt het tassenlabel behoorlijk exotisch. Maar toch is het een echt Nederlands merk. Chabo Bags werd in 2010 gelanceerd door ontwerpster Vera Dekens. Zij wilde graag een tassenlabel creëren waar de modebewuste vrouw blij van werd. En dat is gelukt. Want inmiddels zijn er al heel wat vrouwen die met zo'n mooie Chabo Bag rondlopen.

Leren tassen met een natuurlijke uitstraling

De tassen van Chabo Bags worden allemaal met passie gemaakt. Het is een passie voor mode, maar ook een passie voor mooie materialen. Zo vind je in de collectie veel tassen van echt leer. Vooral natuurlijke tinten zoals grijs, taupe en cognac zijn favoriet. Het leer wordt altijd op een plantaardige manier gekleurd. Dit gebeurt niet in Nederland maar in een atelier in Azië. Hier worden alle tassen ook nog eens op een ambachtelijke manier in elkaar gezet. Dit is vakwerk en dat zie je.

Voor welke Chabo Bag kies jij?

De online collectie van Chabo Bags is lekker gevarieerd. Je shopt er namelijk net zo makkelijk voor kleine leren schoudertassen als voor grote shoppers en stijlvolle handtassen. Deze tassen zijn allemaal afgewerkt met mooie details. Een leren kwastje aan de rits, stoere studs of een klep met een tijgerprint: de collectie van Chabo Bags zit er vol mee. En kun je niet genoeg krijgen van de leuke stijl van dit merk? Bij Chabo Bags kun je ook terecht voor portemonnees, riemen en andere accessoires van leer. Er valt dus heel wat te kiezen!