Chantelle.

Chantelle lingerie werd in 1876 opgericht door Monsieur Gamichon; het is niet alleen het oudste, maar ook het grootste Franse lingeriemerk in de hele wereld. Chantelle was het eerste merk dat stretch en elastiek materialen gebruikte in de korsetten die het uitbracht; hierdoor werd de kleding een stuk zachter en comfortabeler. Deze trend is ook doorgezet in de moderne materialen, trends en stijlen van de nieuwste lingerie-collecties van Chantelle.

Zachte materialen

Chantelle staat niet alleen bekend om haar zachte stretch-materialen, maar ook om de perfecte pasvorm die door deze materialen ontstaat, die door klanten ook wel wordt beschreven als een soort tweede huid. Chantelle weet goed wat haar klanten willen en produceert constant kleding die aan deze wensen voldoet; moderne, zachte en comfortabele lingerie, met mooie vrouwelijke details.

De impact van het merk

De Chantelle collectie biedt een vast spectrum aan ontwerpen en stijlen aan, voor elk type moderne vrouw. Het basis-item dat elke actieve, moderne vrouw in de kast wil hebben hangen is de T-shirt beha van de alledaagse collectie; de stof met voorgevormde cups biedt niet alleen maximale ondersteuning en comfort, maar ook de perfecte vorm voor onder de kleding. De klassieke lingerie setjes zijn verder geborduurd op de korsetten waar het merk zo om bekend staat; daarnaast hebben de klassieke setjes ontzettend mooie borduursels en prachtig kant, waardoor elke vrouw er zelfverzekerd uit kan zien en kan stralen.

Chantelle lingerie produceert ondergoed van de hoogste kwaliteit, waarbij alle behoeftes van de vrouw in het achterhoofd worden gehouden; comfort en steun, gecombineerd met vrouwelijke elegantie, zorgen ervoor dat de lingerie voor iedereen toegankelijk is.