Chasin.

"Chasin' a Dream": dit lied van R&B zanger Tashan was een bron van inspiratie voor de Nederlandse ondernemer Jan Peters. Toen hij in 1992 een naam zocht voor zijn kledinglabel was Chasin' dan ook een voor de hand liggende keuze. Chasin' is er voor de nieuwsgierige man, de man die grenzen wil verleggen en die zijn leven ten volle durft te leven. Hij is niet bang om een misstap te begaan, want een echte Chasin' man heeft de no-nonsense houding van een rock ster. Deze levensvisie levert een eigenzinnige en unieke collectie op.

Begin met een echte Chasin' jeans

Jeans vormen de basis van de Chasin' collectie. Het grote team van internationale designers ontwerpt jeans in alle soorten en maten. Door de vele modellen die er in de collectie zitten, vind je altijd wel een paar jeans die je als gegoten zitten. De designers van Chasin' weten altijd het juiste doek en de goede wassing te kiezen waardoor de jeans uniek en tijdloos worden. Zoals het een echt modemerk betaamt, krijgen de iconische modellen natuurlijk een eigen naam. Crown, Jagger en Reunion zijn slechts enkele van de namen die de Chasin' collectie met trots vertegenwoordigen. De jeans van Chasin' zijn direct te herkennen aan de hoge kwaliteit, de goede pasvorm en de mooi afgewerkte details. Want een Chasin' man gaat alleen voor het allerbeste.

Een complete Chasin' look

De vele jeansmodellen worden tegenwoordig in steeds meer landen verkocht. Maar Chasin' is meer dan alleen jeans. De complete collectie bestaat onder andere uit overhemden, T-shirts, truien, shorts en zelfs jasjes. Door de juiste combinaties te maken, creëer je gemakkelijk een heel eigen stijl. De Chasin' collectie bestaat uit casual kleding waar mannen zich prettig en zelfverzekerd in voelen. En dat is je aan te zien. Voor mannen die liever een wat exclusiviteit kiezen, lanceert Chasin' elk seizoen Red Thread. Traditionele militaire workwear is de inspiratiebron voor deze collectie. Het eindresultaat is een ruige mannelijke look die precies past bij de moderne Chasin' man.