Circle of Trust.

Met een goede jeans kun je alle kanten op. Tenminste, als je voor het juiste model en de juiste wassing kiest. In de collectie van Circle of Trust heb je in ieder geval keuze genoeg. Skinny fit, slim fit, high waist, low waist: het is maar net wat jij prettig vindt. En Circle of Trust heeft niet alleen jeans in de collectie. Dankzij de vele shirts, truien, vesten en jassen stel je namelijk gewoon een complete outfit samen.

Liefde voor de planeet

Af en toe heb je gewoon zin in een nieuwe outfit. Wordt het een simpel T-shirt met een stoere jeans? Of kies je liever voor een warme trui en comfortabele sweatpants? Wat het ook wordt, je nieuwe outfit mag natuurlijk niet ten koste gaan van de planeet. Gelukkig hoef je je daar bij Circle of Trust geen zorgen om te maken. Dit Nederlandse merk maakt elke collectie namelijk zo duurzaam mogelijk. Zo maken ze bijvoorbeeld gebruik van vintage denim en natuurlijke verfstoffen. Maar ook eerlijke handel is een belangrijk thema voor Circle of Trust. De visie van het modelabel is mooi verbeeld in hun logo: een touwtje waar vier knopen in zitten. Elke knoop staat weer symbool voor een belofte die ze hebben gedaan. Denk maar aan het creëren van bewustzijn of aan de inzet voor een schoon productieproces. De laatste knoop staat voor de afspraak die je met jezelf maakt. Want iedereen is op zijn of haar eigen manier verantwoordelijk voor de wereld. Met deze visie hoopt Circle of Trust de planeet een klein beetje mooier te maken.

Kleding met een stoer randje

Circle of Trust staat garant voor kleding met een stoer randje. In 2005 startten ze met een vrouwenlijn waarbij jeans de hoofdrol speelden. Drie jaar later was het tijd voor een collectie voor mannen. De liefde voor denim is bij Circle of Trust altijd gebleven. Jeans vormen dus nog steeds de basis van de collectie. Maar het zijn wel jeans waar jij je lekker in moet voelen. Voor elke damesbroek gebruiken ze daarom het zachtste katoen. De fijne pasvorm en de lichte stretch doen de rest. De herenjeans zijn weer wat stoerder en rauwer. Dit is een stijl waar iedere man indruk mee maakt. Voor een goede look heb je natuurlijk wel wat meer nodig dan alleen een nieuwe jeans. Daarom kun je bij Circle of Trust ook terecht voor wollen vesten, stoere sweaters, parka's, oversized T-shirts en nog veel meer. Je krijgt meteen zin om te gaan shoppen!