Claesens.

Een goede look begint bij de basis. En met het ondergoed van Claesen’s krijgen zowel kinderen als volwassenen die comfortabele basis waar zij zich lekker in voelen. Dit modemerk heeft een grote collectie met boxershorts, hipsters, slipjes en hemden. En speciaal voor de allerkleinsten zijn er ook rompertjes te vinden. De afgelopen jaren heeft Claesen's de collectie flink uit weten te breiden. Ook voor nachtmode, zwemkleding en funwear kun je tegenwoordig gewoon terecht bij dit leuke Nederlandse merk.

Ken jij de comfortabele onderkleding van Claesen's al?

Sinds de oprichting in 1993 is Claesen's een echt begrip geworden. Want wie wil er nu geen ondergoed dragen dat zacht en comfortabel aanvoelt? De stoffen die voor de collectie gebruikt worden, zijn altijd met zorg uitgezocht. De belangrijkste eis is dat het materialen zijn die lekker dragen op de blote huid. Het beste ondergoed is immers ondergoed waarvan je amper merkt dat je het aan hebt. En dat geldt voor alle leeftijden. Het is Claesen's dan ook gelukt om een comfortabele collectie te creëren voor kinderen én voor volwassenen.

Het ondergoed voor volwassenen is door de effen kleuren vaak lekker basic. De jongens- en meidencollectie is daarentegen een stuk opvallender. Felgroene of -roze biezen, tropische bloemen en dierenprints: als je dit ondergoed 's ochtends aantrekt, word je vanzelf vrolijk.

Een collectie met hippe nachtmode en zwemkleding

Claesen's staat je ook graag bij in de nacht of op zomerse dagen. Zo is er bijvoorbeeld een leuke collectie met pyjama's en nachtjaponnen. Door de vrolijke prints en zachte stoffen krijgen kinderen bijna zin om lekker in bed te kruipen. Wedden dat ze meteen wegdromen zodra ze hun matras voelen?

Voor de zonnige dagen heeft Claesen's leuke swimshorts, bikini's, badpakken en andere hippe zwemkleding. Jongens en meiden kunnen nu echt van een heerlijk dagje aan het water genieten. En aan het einde van de dag trekken ze er simpelweg een broek of rok en een T-shirt met een fotoprint overheen. Want Claesen's heeft meer te bieden dan je in eerste instantie misschien denkt. Kijk gewoon eens rond in onze online shop en laat je verrassen door de leuke collectie!