Corel.

Een paar goede broeken horen gewoon thuis in je garderobe. Maar om een broek te vinden met een fijne pasvorm, is vaak een hele opgave. Gelukkig vind je bij Corel wél het model waar je figuur goed in uitkomt. Want iedere vrouw verdient het om zich mooi te voelen.

Een broekenmerk om van te houden

Het Nederlandse broekenmerk Corel bestaat al sinds 1982. Het concept van het label was vanaf het begin af aan duidelijk: iedere vrouw moest in de collectie een broek kunnen vinden die bij haar past. En dat is ook waar het tegenwoordig nog steeds om draait. Leeftijd is voor de ontwerpers van Corel is niet belangrijk, en het figuur speelt evenmin een rol. Voor iedere vrouw, jong of wat ouder, superslank of wat voller, zitten er in de collectie broeken met een perfecte pasvorm. Corel gooide in de jaren '90 hoge ogen met de strakke stretchbroeken, die waren voorzien van een stijlvolle rits aan de zijkant. Door het grote succes van dit model leek het niet meer verkeerd te kunnen gaan voor het merk. Toch ging het mis. In 2004 ging het bedrijf failliet, al maakte het een jaar later alweer een doorstart. Mét nieuwe eigenaren, dat wel. Maar Corel is nog altijd dat broekenmerk waar wij zo van houden!

Welk Corel broek draag jij vandaag?

Corel komt elk jaar met twee reguliere collecties én met twee flash collecties. In de reguliere collectie vind je goede basic broeken waarmee je eindeloos kunt combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie jeans? Deze broeken vormen de ideale basis voor een casual look. Of kies je vandaag toch liever voor een stijlvolle witte of zwarte broek? Het is maar net wat je vandaag op de agenda hebt staan. Want de broeken van Corel draag je net zo makkelijk in je vrije tijd als naar kantoor. Voor een meer trendy look kun je kiezen voor de broeken uit de flash collectie. Deze collectie speelt meer in op de heersende trends van het seizoen zodat je er altijd als een ware fashionista uitziet!