Cowboysbag.

Cowboysbag is hét merk voor prachtige, stoere tassen van leer. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een kleine crossbody tas, een laptoptas of naar een grote shopper. Want in de collectie van Cowboysbag vind je altijd een tas die bij jouw stijl en smaak past.

Een sprong in het diepe

Het tassenmerk Cowboysbag is onderdeel van lederwarenproduct Amsterdam Cowboy. Dit bedrijf werd in 1980 opgericht door Jan Schep. Hij richtte zich in eerste instantie op het ontwerpen en maken van leren riemen. De collectie kreeg al snel de naam Cowboysbelt mee. Met de komst van stagiaire Mieke Brouwer kwam er in 2003 een grote verandering binnen het bedrijf. Zij waagde namelijk de grote sprong in het diepe en besloot om een paar tassen aan de collectie toe te voegen. De typische Cowboysbag moest vintage, stoer en betaalbaar zijn. En dat idee sloeg aan. Inmiddels worden de tassen van Cowboysbag dan ook in veel verschillende landen verkocht.

Het iconische 'The Bag 1030'

Er zit veel variatie in de collectie van Cowboysbag. Toch is er één model dat echt iconisch geworden is. En dat is The Bag 1030. Deze tas is te herkennen aan de twee grote, opvallende voorvakken die je kunt afsluiten met een rits. Het handige van deze tas is dat het zowel een kort hengsel als een verstelbaar (en afneembaar) hengels heeft. Je kunt het dus dragen zoals je zelf wilt. The Bag 1030 is ideaal om mee te nemen naar je werk, naar school of naar een gezellige afspraak. Maar Cowboysbag heeft natuurlijk nog veel meer modellen waar je blij van wordt. Kleine schoudertassen, weekendtassen, elegante handtassen, laptoptassen en rugzakken: het zit allemaal in de collectie. Hippe moeders kunnen zelfs kiezen voor een Cowboysbag luiertas. Met dit merk kom je echt altijd goed voor de dag.

Het draait allemaal om kwaliteit

Als je eenmaal een fijne tas hebt gevonden dan loop je er het liefst jarenlang mee rond. Want waarom zou je een tas vervangen die mooi én praktisch is? Wat dat betreft zit je bij Cowboysbag gelukkig wel goed. Deze tassen worden namelijk gemaakt van het allerbeste leer. En dit leer wordt met de jaren alleen maar mooier. Voorlopig zijn jij en je tas onafscheidelijk. Wil jij jezelf of een ander verwennen met een mooie Cowboysbag? De tassen zijn onder andere verkrijgbaar in het zwart, lichtbruin, beige en donkerblauw.