Culture.

Culture is een casual modemerk voor het hele gezin. Het label is gespecialiseerd in bovenkleding, en dan met name in blouses en nette shirts. De kledingstukken zijn van hoge kwaliteit waardoor je echt een gevoel van luxe ervaart als je ze draagt. Wie eenmaal een blouse of shirt van Culture in de kast heeft hangen, wil nooit meer anders!

De perfecte pasvorm voor optimaal comfort

Luxe en comfort: dit zijn de twee belangrijkste elementen in de collectie van Culture. De luxe stoffen zijn afkomstig van diverse Europese leveranciers. Met veel oog voor detail worden deze stoffen vervolgens verwerkt tot mooie damesblouses, herenoverhemden en leuke kindershirts. Culture let er altijd op dat de kleding goed zit. De perfecte pasvorm zorgt immers voor optimaal comfort. Dit is kleding waar jong en oud zich lekker in voelt.

Een fijne mix tussen klassiek en modern

Kwaliteit is belangrijk voor Culture. Maar dat wil niet zeggen dat het design vergeten wordt. Integendeel zelfs! In de collectie van Culture worden effen stoffen afgewisseld met prints die zijn geïnspireerd op het oude Griekenland en Italië. Dit geeft de kleding een klassieke en tegelijkertijd mediterrane uitstraling. Op veel herenblouses prijkt zelfs het opvallende logo van Culture: de trotse centaur. Als dat geen mooie verwijzing is naar de oude Griekse cultuur? Culture weet deze klassieke elementen overigens altijd in een modern jasje te stoppen. De collectie is eigentijds met een knipoog naar het verleden. En met deze stijl spreekt Culture een behoorlijk brede doelgroep aan.

Een passende outfit voor elke gelegenheid

Door de hoge kwaliteit, de fijne pasvorm en het mooie design is de kleding van Culture geschikt voor elke gelegenheid. Combineer een effen blouse met een simpele pantalon en je hebt een outfit waarmee je prima op kantoor kunt verschijnen. Draag je graag kleding die er wat meer uitspringt? Kies dan voor een blouse met een subtiele bloemenprint, een klassieke streep of een grafisch dessin. De mooie details van de kleding zorgen ervoor dat je met jouw outfit stijlvol voor de dag komt.

Wil jij je kledingkast graag aanvullen met de blouses of shirts van Culture? Kijk dan gerust rond in de online collectie!