De Kunstboer.

De Kunstboer is het coole kindermerk van Jim Boer. Deze Nederlandse ontwerper creëert de gekste collecties waarbij dieren vaak centraal staan. Jurkjes met katten, shirts met stoere tijgers en tassen met fluitende vogels: De Kunstboer brengt het dierenrijk echt tot leven.

Een fantasiewereld om in weg te dromen

In 1993 startte Jim Boer zijn eigen winkel in Haarlem. Onder de naam De Kunstboer verkocht hij zelfgemaakte tassen, schilderijen en andere creatieve producten. Vooral de kleurrijke kindertassen sloegen aan. En die collectie werd uiteindelijk uitgebreid met een aparte lijn voor jongens- en meisjeskleding. Voor De Kunstboer is niets te gek. Opvallende kleuren worden dan ook gewoon gecombineerd met gave prints. Er ontstaat zelfs een soort fantasiewereld met dieren en gekke wezens. In deze wereld wil elk kind wel even wegdromen.

Schattige dierenprints voor meisjes

De collectie van De Kunstboer bestaat uit T-shirts, sweaters, jurkjes en tassen. Alle items hebben die vrolijke stijl waar dit merk zo geliefd door is geworden. De kleding van De Kunstboer lijkt wel een collage. Want dat schattige hondje dat op het T-shirt prijkt, kan van Jim Boer zomaar een parelketting en een paar strikjes krijgen. En die kat die je met grote ogen vanaf een tas aan zit kijken? Die draagt natuurlijk een grote baret. Dankzij de Eiffeltoren op de achtergrond weet je precies waar deze kat zich bevindt.

Coole prints voor jongens

Voor de jongenscollectie zoekt De Kunstboer de wat stoerdere kant van de dierenwereld op. Ook jouw zoontje voelt zich vast enorm cool als hij een sweater met een tijger of een grote dinosaurus draagt. Maar is meer waar echte jongens graag mee rondlopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van robots, tanks en onderzeeërs? Dit vind je allemaal terug bij De Kunstboer.

Die leuke collectie van De Kunstboer is natuurlijk gewoon online te verkrijgen. Kijk dus gerust eens rond en laat je verrassen!