DEPT.

Het leven is kort. In ieder geval veel te kort om op te gaan in de grijze massa. En dat vinden de ontwerpers van het kledingmerk DEPT ook. Want dit concept vormt al jarenlang het uitgangspunt voor hun vernieuwende collecties. Durf jij de wereld van DEPT binnen te stappen?

Een Nederlands merk met internationale allure

DEPT is van oorsprong een oer-Hollands merk. Maar aan internationale allure ontbreekt het duidelijk niet. DEPT is opgericht in het midden van de jaren '90 en heeft sindsdien al heel wat vrouwen van over de hele wereld weten te bereiken. In elke collectie is een rijke collage aan kleuren en patronen te vinden, en ook aan de details is gedacht. Het is wel te zien dat de DEPT kleding met veel passie en creativiteit wordt gemaakt. De collectie misstaat dus zeker niet in de internationale modemagazines. Deze stijlvolle kleding slaat aan bij modieuze vrouwen die vol in het leven staan. Of je nu een dag de stad in gaat, moet werken of een romantische avond voor de boeg hebt: met een outfit van DEPT voel jij je altijd speciaal.

Maak de mooiste combinaties met deze kleurrijke collectie

Ben je verliefd geworden op dat ene kleurrijke rokje van DEPT? Dan wil je er natuurlijk ook een leuk truitje of een vest op dragen. De verschillende items van DEPT zijn zo ontworpen dat je ze onderling gemakkelijk kunt combineren. In de collectie zitten onder andere broeken, jasjes, jurken en truien. Hiermee stel je gemakkelijk je eigen favoriete setje samen. Want jij hebt een eigen stijl en dat laat je graag tot uiting komen in de kleding die je draagt. DEPT komt ieder seizoen weer met een creatieve collectie, maar het is altijd draagbaar. En dat is precies wat een moderne vrouw nodig heeft. De ontwerpers van DEPT komen jaarlijks met maar liefst 10 verschillende collecties. Dus zit er vandaag niet tussen wat je zoekt? Kijk dan over een paar weken gewoon nog een keer!