Develab.

Develab maakt schoenen voor kinderen die weten wat ze willen. Een trendvolger? Zeker niet! Develab creëert juist trends. Dus laat je eens verrassen door de eigenzinnige collectie van dit kinderschoenenmerk.

Altijd bezig met vernieuwen

Develab is een opvallende naam die je niet snel meer vergeet. Maar er zit ook zeker een diepere betekenis achter. Develab is namelijk afgeleid van de woorden 'development' en 'laboratory'. En dat is precies waar het bij dit kinderschoenenmerk om draait. Ze willen voortdurend bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe dingen. De ene keer probeert Develab een ander type zool uit, en de volgende keer richten ze zich juist op het bedenken van vernieuwende prints. Deze manier van werken levert elk seizoen weer een bijzondere collectie op.

Cool en kleurrijk

De collectie van Develab is kleurrijk, fris en vooral erg eigenwijs. De schoenen worden vaak afgewerkt met coole details, zoals stoere emblemen of grove stiksels. Maar de ontwikkelingsdrang van Develab zorgt ook voor bijzondere combinaties. Zo kun je in de collectie zomaar een paar laarzen tegenkomen met een metallic finishing. Of wat dacht je van een paar kleurrijke sneakers met een used look? In de collectie van Develab is niets te gek.

De echte Develab kwaliteit

Elk kind is dol op de coole ontwerpen van Develab. Jongens zien zichzelf al rondlopen op de kleurrijke sneakers met sportieve strepen. En de meiden worden meteen verliefd op de laarsjes met glitters of de sandalen met bloemenprint. Het is natuurlijk fijn om je kind zo blij te zien met een nieuw paar schoenen. Maar als ouder stel je toch wel wat meer eisen dan alleen een mooi design. Gelukkig zijn de kinderschoenen van Develab ook van hoge kwaliteit. Het label besteedt de productie uit aan kleine fabrieken in Italië en Portugal. Hier worden de schoenen nog op ambachtelijke wijze gemaakt. Voor de collectie maakt Develab gebruik van eerlijke basismaterialen, zoals suêde of soepel leer. En de stevige hiel en de goede pasvorm zorgen voor de perfecte ondersteuning van de jonge kindervoeten. Met de schoenen van Develab is jouw kind klaar voor een actieve dag!