DIDI.

DIDI heeft een unieke stijl. Het modelabel creëert elk seizoen weer een nieuwe collectie voor vrouwen met een eigen identiteit. De kleding is kleurrijk, verrassend en draagbaar. Daarnaast speelt duurzaamheid altijd een grote rol. Met de kleding van DIDI laat je iedereen zien hoe anders en bijzonder je bent.

Een reis rond de wereld

Het Nederlandse modelabel DIDI bestaat sinds 1980. Dat betekent ook dat DIDI al meer dan 35 jaar de wereld rondreist op zoek naar inspiratie. De collecties verwijzen naar de verschillende werelddelen, landen en culturen. Van Azië tot Zuid-Amerika en Afrika: DIDI haalt overal inspiratie vandaan. Dit levert vernieuwende ontwerpen en fantasierijke patronen en kleuren op. Dit is DIDI op haar best.

Een unieke outfit voor elk moment

DIDI ontwerpt voor modebewuste vrouwen met een eigen stijl. Door de invloed van verschillende culturen voel je je echt een vrouw van de wereld. De DIDI collectie heeft alles om een complete outfit mee samen te stellen. Zo kun je er terecht voor broeken, rokken, shirts, tunieken, vesten, jassen en nog veel meer. Daarnaast heeft het label ook diverse accessoires zoals sjaals, kettingen, tassen en riemen. Alle items zijn onderling goed te combineren zodat je voor elke gelegenheid een passende maar unieke look creëert. Er is namelijk geen vrouw zoals jij.

Maatschappelijke betrokkenheid

Je ziet er graag mooi uit. Maar dit moet niet ten koste gaan van alles. Gelukkig heeft DIDI oog voor mens, dier en milieu. De productie voldoet aan strenge eisen. Er wordt bijvoorbeeld goed gelet op de arbeidsomstandigheden in de fabrieken. En de stoffen waar de kleding van is gemaakt, is zo duurzaam mogelijk. DIDI bewijst dat mode meer kan zijn dan alleen mooie kleding.

De online collectie van DIDI

DIDI komt meerdere keren per jaar met een nieuwe collectie. Naast de normale damescollectie heeft het label ook een speciale lijn voor meiden, DIDI girls genaamd. En beide collecties zijn gewoon online verkrijgbaar.