DJ Dutchjeans.

Het Nederlandse kinderkledingmerk DJ Dutchjeans staat bekend om de uitgesproken stijl. De kleding is stoer en creatief, maar er zitten ook lieflijke elementen in verwerkt. Zo kom je in de jongenscollectie bijvoorbeeld veel jeans en shirts met stoere prints tegen. Meiden kunnen bij DJ Dutchjeans juist terecht voor kleurrijke rokjes, vesten van nepbont en truien met hartjes. Dit is echt een collectie om van te houden!

Coole kleding voor opgroeiende kinderen

In 2005 lag de eerste collectie van DJ Dutchjeans in de schappen. Toch waren oprichters Toon en Mieke van Gennip zeker niet nieuw in de modewereld. Zij waren eerder al verantwoordelijk voor het succes van babymerk Dirkje. Met DJ Dutchjeans richten de ondernemers zich juist op opgroeiende kinderen. Deze coole kleding is namelijk bedoeld voor jongens en meiden tussen de 2 en 14 jaar oud. Het maakt dus niet uit of jouw kind maat 92 of maat 164 heeft. Want bij DJ Dutchjeans valt er altijd genoeg te kiezen.

Een nieuw thema voor elke collectie

De ontwerpers van DJ Dutchjeans komen twee keer per jaar met een nieuwe collectie. En elke keer gaan ze weer op zoek naar een ander thema. Dolce Vita, Hearts, Feel Good: dit soort creatieve thema's zijn in de afgelopen jaren allemaal al voorbij gekomen. Bij DJ Dutchjeans zorgen ze er ook altijd voor dat de kleding goed op elkaar wordt afgestemd. Hierdoor kun je de vele rokjes, broeken, truien, T-shirts, vesten, jurkjes en blouses onderling gemakkelijk combineren. Op deze manier creëer je echt een look die bij jouw kind past.

Betaalbare kleding voor jongens en meiden

Kinderen groeien ontzettend snel. Daarom is het erg fijn dat de kleding van DJ Dutchjeans zeer betaalbaar is. En dankzij de goede kwaliteit van de stoffen hoef je niet bang te zijn dat die nieuwe jeans of warme jas snel kapot gaat. De kleding van DJ Dutchjeans kan namelijk wel tegen een stootje. Ben je benieuwd naar de nieuwste kleding van dit leuke merk? Kijk dan eens rustig rond in onze online collectie.