DSTRCT.

Een tas moet in de eerste plaats functioneel zijn. Een portemonnee, telefoon, sleutels en make-up: je neemt het allemaal mee. Maar een goed tassenlabel weet functionaliteit ook perfect te combineren met een mooi en eigentijds design. DSTRCT is echt zo’n merk dat precies weet wat jij nodig hebt. Aan de buitenkant ogen de lederen tassen altijd stijlvol en modieus. Als je de tas opent, ontdek je meteen de vele mogelijkheden dankzij de handige vakjes die hier verstopt zitten. Dit zijn tassen waar je graag de straat mee opgaat!

Een oud ambacht in een nieuw jasje

Elk land en elke regio heeft weer zijn eigen specialisme. Zo stond de provincie Noord-Brabant eeuwenlang bekend om de ambachtelijke leerindustrie. De mensen achter DSTRCT blazen deze traditie graag nieuw leven in. De vele tassen uit de collectie worden dan ook voor stuk met de hand gemaakt van echt kwaliteitsleer. Voor de zoektocht naar het beste leer is DSTRCT overigens niet binnen de landsgrenzen gebleven. De hele wereld werd afgereisd op zoek naar leerlooierijen en fabrieken die aan de hoge standaarden konden voldoen. Met succes. Bovendien let DSTRCT niet alleen op de kwaliteit van het product, maar ook op de arbeidsomstandigheden. Je kunt dus met een gerust hart die nieuwe tas aan je eigen collectie toevoegen.

Ga shoppen in de online collectie van DSTRCT

DSTRCT is nog een vrij jong tassenlabel. De eerste collectie kwam in 2016 in de schappen te liggen. En sindsdien is het hard gegaan met DSTRCT. Dat is ook niet zo gek als je de mooie en veelzijdige collectie bekijkt. Je kunt bij dit merk terecht voor zakelijke tassen, waarin genoeg ruimte is voor je tablet, laptop of andere kantoorbenodigdheden. Ga je een avondje uit? Kies dan voor een klein model zodat je wat geld, een telefoon en je lipstick mee kunt nemen. Ook grotere, stoere tassen zijn gewoon bij DSTRCT te vinden. En waar andere tassen na een aantal jaar steeds minder mooi worden, krijgt je DSTRCT-exemplaar alleen maar meer karakter. Hieraan kun je wel zien dat je een tas van echt kwaliteitsleer hebt.