Dstrezzed.

Dstrezzed brengt een eerbetoon aan de hardwerkende mannen uit het verleden. Zij waren op zoek naar comfort, kwaliteit en functionaliteit. Wat dat betreft is er in de afgelopen decennia weinig veranderd. Dstrezzed weet al deze factoren moeiteloos te vertalen naar een jonge, hippe collectie. Het is draagbare kleding waar de hedendaagse man zich lekker in voelt!

Dstrezzed is perfect in balans

In de jaren '50 van de vorige eeuw bracht de modewereld een ware revolutie teweeg. In deze periode was er namelijk voor het eerst echte vrijetijdskleding in het straatbeeld te zien. De items waren verfijnd en casual tegelijk. Dat was heel wat anders dan de stugge, oncomfortabele kleding waar de arbeiders onder werktijd in rondliepen. Het overweldigende gevoel dat deze nieuwe vrijetijdskleding opriep, vormde in 2010 de inspiratiebron voor de eerste Dstrezzed-collectie. Het mannenlabel wilde hippe kleding ontwerpen met diezelfde ongedwongen stijl als in de jaren '50. Door dit concept is de kleding van Dstrezzed altijd perfect in balans. Het is netjes en toch ook erg stoer en nonchalant. Zelf noemen ze het een combinatie van 'casual cool' en 'dapper chic'. En eigenlijk is deze omschrijving wel behoorlijk veelzeggend.

Even ontstressen in een outfit van Dstrezzed

De collectie van Dstrezzed heeft een luxe vintage gevoel. De kleding zit lekker comfortabel waardoor je echt even helemaal kunt ontstressen. Want de naam Dstrezzed is natuurlijk niet willekeurig gekozen. De collectie van dit mannenlabel bestaat onder andere uit broeken, T-shirts, polo's, truien, blouses, vesten en jassen. Kortom, alles wat een man nodig heeft om een complete outfit samen te stellen. De kleding van Dstrezzed valt altijd op in de massa. Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat de ontwerpers zich graag laten inspireren door het bruisende Amsterdam. Dit resulteert in een collectie waarin vintage design wordt afgewisseld met trendy prints en coole teksten. Dit is een label waar je snel van gaat houden.

Ben je benieuwd welke items Dstrezzed voor dit seizoen heeft ontworpen? Ontdek het online collectie!