Duifhuizen.

Duifhuizen is een tassenmerk van Nederlandse bodem. Naast handtassen, schoudertassen en laptoptassen kun je er terecht voor portemonnees en andere accessoires. Voor de producten uit de collectie wordt altijd het beste leer geselecteerd. Dit is kwaliteit, en dat zie je.

Een echte passie voor leer

In 1953 werd in Oud-Beijerland de eerste winkel van Duifhuizen geopend. De heer Duifhuizen senior was als jonge jongen in aanraking gekomen met de lederbranche. Zo draaide hij op twaalfjarige leeftijd al volop mee bij een schoen- en zadelmakerij. Snel was er de ambitie om een eigen bedrijf te beginnen. Het startte allemaal op een zolder waar Duifhuizen kleine handtassen en portemonnees op bestelling maakte. Uiteraard werd alles gemaakt van leer, een materiaalsoort waar hij inmiddels een grote passie voor had ontwikkeld. De vraag naar zijn tassen en accessoires werd zo groot dat hij de eerste winkel kon openen. Ruim 60 jaar later is Duifhuizen uitgegroeid tot één van de populairste tassenmerken uit ons land.

Een grote collectie lederwaren

Voor elke gelegenheid heb je weer een andere tas nodig. Voor dagelijks gebruik is een gewone handtas of een schoudertas erg handig. Maar voor een chic feestje kies je misschien liever voor een stijlvolle clutch. En ga je binnenkort op reis? Dan kun je niet zonder een handbagage trolley of een reistas op wieltjes. Gelukkig vind je al dit soort tassen en koffers gewoon bij Duifhuizen. De collectie wordt aangevuld met riemen, sleutelhangers, make-up tasjes en nog veel meer. Deze kleine accessoires zijn leuk om te krijgen én om te geven!

De perfecte tas voor iedereen

Duifhuizen heeft de mooiste lederen tassen voor het hele gezin. Zakenmannen gaan graag voor een zwarte of cognackleurige laptoptas of aktetas. Voor scholieren is er een hele collectie rugzakken en schooltassen om uit te kiezen. De damescollectie zit juist weer vol met hippe fringe tasjes, klassieke schoudertassen en grote shoppers. Duifhuizen heeft dus echt de perfecte tas voor iedereen.