Dutch Dream Denim.

Dutch Dream Denim is een merk voor actieve kinderen. De collectie bestaat voornamelijk uit extra stevige jeans. Maar er zijn ook spijkerjasjes, denim jurkjes en stoere gilets. Het motto van dit leuke kindermerk is niet voor niets 'For cool kids only'!

Onbezorgd spelen in de nieuwe jeans

Kinderen zijn de hele dag actief in de weer. Ze rennen, klimmen, voetballen en fietsen. En dat gaat natuurlijk niet altijd zonder slag of stoot. De collectie van Dutch Dream Denim is daarom speciaal gemaakt voor het spelende kind. Het opvallendst zijn de 'dubbele knieën' bij de jeans. Door deze extra versteviging is een valpartij geen probleem meer. Die nieuwe spijkerbroek van Dutch Dream Denim gaat dan ook lekker lang mee.

Ga je voor regular fit of slim fit?

De vrouw achter Dutch Dream Denim is zelf moeder van twee opgroeiende kinderen. Zij weet dus precies waar je tegenaan loopt als je voor je kind gaat shoppen. De jongens en meiden willen graag kleding waar ze onbezorgd in kunnen spelen. En de ouders? Zij zoeken vooral stevige kinderkleding zodat ze niet steeds een nieuwe spijkerbroek moeten kopen. Maar dat is nog niet alles. Want ook de pasvorm is belangrijk voor de vaders en moeders. Bij Dutch Dream Denim heb je keuze uit regular fit en slim fit modellen. De slim fit broeken zijn daarbij echt aangepast aan het smalle kinderfiguur. En dankzij het verstelbare elastiek blijft de jeans altijd goed zitten.

Ontdek de leuke Dutch Dream Denim collectie

Stevige jeans zijn altijd handig. Maar er zijn nog veel meer leuke items te ontdekken in de collectie van Dutch Dream Denim. Voor jonge meiden zijn er denim giletjes die zijn afgewerkt met een mooie bies. Of voelt ze zich toch lekkerder in een mooie spijkerjurk? Deze jurken zijn stoer én meisjesachtig tegelijk. Jongens kunnen kiezen voor een trendy spijkerjack. Met zo'n outfit maken ze meteen indruk als ze het schoolplein oplopen. Het fijne is dat de kleding van Dutch Dream Denim altijd zeer betaalbaar is. Kinderen blij, jij blij.