Dutchess.

Dutchess is een label voor zelfbewuste vrouwen met een heel eigen kledingstijl. De collectie is simpelweg mooi in zijn eenvoud. Het modelabel staat bekend om de originele en krachtige belijning, en ook het gebruik van luxe stoffen is typisch Dutchess. Dit is duidelijk een merk met een heel eigen karakter.

Benadruk je eigen identiteit

Kleding kan je helpen om je eigen identiteit te creëren. Maar je hoeft echt niet te kiezen voor drukke prints of schreeuwerige teksten om te laten zien wie je bent. Het stijlvolle modelabel Dutchess laat namelijk zien dat het ook anders kan. Ontwerpster Gwen van den Assem kiest voor simpele, pure kleding met mooie details. Het kleurenpalet is altijd subtiel. Zo zijn de kleuren grijs, blauw, okergeel, zwart en beige elk seizoen weer favoriet. De meeste items in de collecte zijn effen, waardoor het echt om de belijning draait. Toch mag de klassieke streep zeker niet bij Dutchess ontbreken. Juist door het minimalistische design en de rustige kleuren kun je met deze kleding goed laten zien wie jij bent. Er is genoeg ruimte om je eigen persoonlijkheid te onderstrepen, zonder dat je er veel moeite voor moet doen. Ideaal toch?

Tijdloze ontwerpen van echte topkwaliteit

Het Rotterdamse modelabel Dutchess werd in 2005 gelanceerd. De eerste collectie was vrij experimenteel, maar al snel ging Van den Assem over op kleding die in elke situatie draagbaar is. Je draagt je favoriete item net zo makkelijk naar je werk als naar een gezellig diner of een informele borrel. En door de hoge kwaliteit en de tijdloze ontwerpen gaat de kleding langer mee dan één seizoen. Die fijne pantalon waar je zo graag in rondloopt, geef je volgend jaar gewoon weer een nieuwe boost door er een ander blouse bij te kopen. Op deze manier is de kleding van Dutchess nog duurzaam ook. In de online collectie vind je de meest uiteenlopende items om je kledingkast mee aan te vullen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie kaftanjurk of een stijlvolle trenchcoat. Of wat dacht je van een effen blouse van zacht zijde of een lekker warm vest? Met de collectie van Dutchess kun je alle kanten. Dus laat zien wie jij bent en bestel je favoriete outfit online!