DYANNE.

Soms lijkt het wel alsof je niets hebt om aan te trekken. En dat terwijl je kledingkast helemaal uitpuilt van de leuke items. Wat je op zo'n moment mist, zijn een paar goede basics. Gelukkig vul je jouw basisgarderobe snel aan met de damescollectie van DYANNE.

Van styliste tot modeontwerper

DYANNE is het modelabel van Dyanne Beekman. Zij was jarenlang stylist van de sterren voordat ze in 2006 zelf achter de tekentafel ging zitten. DYANNE was geboren. De collectie bestaat uit een aantal basics waarmee je elke dag weer een andere look creëert. Zo heeft iedere vrouw bijvoorbeeld een paar goede jeans nodig. Deze comfortabele broeken zijn ideaal voor een shopmiddag of een relaxdag in huis. De jeans combineer je simpelweg met een warme trui of een vest. Voor een wat meer geklede look heeft DYANNE mooie blouses, rokken en colberts in de collectie, al krijgen deze klassieke items altijd wel een eigentijdse twist. Want de collectie van DYANNE is basic, maar wel helemaal van nu.

De echte DYANNE kwaliteit

Dat DYANNE zich richt op basics is goed te zien aan het kleurenpalet. In de collectie wordt voornamelijk donkerblauw, grijs, wit en zwart gebruikt. Deze kleuren zijn tijdloos en passen elk seizoen in je garderobe. Die ene leuke blazer, trui of broek kun je dus gemakkelijk het hele jaar door dragen. Hoe fijn is dat? Maar juist omdat je die basics zo vaak kunt dragen, is het wel belangrijk dat de kleding van goede kwaliteit is. Daarom wordt de DYANNE collectie alleen gemaakt van hoogwaardige stoffen. Daarnaast gelooft Beekman in duurzame kleding die weinig belastend is voor het milieu. Zo ben je meteen goed bezig.

De perfecte basics voor iedere vrouw

Een goede pasvorm is essentieel als het om kleding gaan. Helaas gaat het daar bij veel vrouwen vaak mis. De kleding ziet er dan op de foto mooi uit maar als je het zelf aantrekt, komt die trui of jurk toch niet helemaal tot zijn recht. En daar heeft DYANNE wat op gevonden. In de collectie wordt namelijk rekening gehouden met de verschillende figuurtypes van vrouwen. Dus of je nu een zandloper figuur, appel figuur of een recht figuur hebt: bij DYANNE vind je gegarandeerd een perfect passende outfit. Dat geldt niet alleen voor de bovenkleding, want DYANNE heeft ook een uitgebreide lingeriecollectie. Een mooie look begint immers bij de basis.