Eksept.

Eksept is het eigen merk van de Nederlandse modeketen Shoeby. De collectie bestaat uit een breed assortiment aan trendy kleding, dat ook nog eens zeer betaalbaar is. Voor weinig geld kun jij er dus al op je mooist uitzien!

Fijne basics en trendy items

Shoeby staat voor een eigenzinnige en hedendaagse stijl. En dat is goed terug te zien in de collectie van Eksept. Je kunt er onder andere shoppen voor broeken, tops, rokken, jurkjes en blazers. Fijne basics worden gecombineerd met trendy fashion items zodat je er altijd volgens de laatste mode bij loopt. Eksept werkt het liefst met basic kleuren. Zo vind je veel zwart, wit en grijs in de collectie, maar ook prints ontbreken niet. Door de neutrale kleuren zijn de items onderling gemakkelijk te combineren. De ene keer draag je bijvoorbeeld een nette blazer bij zwarte broek en grijze top, en de volgende keer vervang je die blazer voor een wollig vest of stoer biker jack. Op deze manier creëer je meteen een heel andere look.

Betaalbare mode voor iedereen

Voor de meeste hippe modemerken moet je diep in je portemonnee tasten. Maar bij Eksept ontdek je al snel dat een trendy look helemaal niet duur hoeft te zijn. En dat shopt natuurlijk wel zo prettig. Want waarom zou je alleen voor die jeans of dat jasje gaan, terwijl je voor een goede prijs ook beide items aan je garderobe kunt toevoegen? Toch is betaalbaarheid zeker niet de enige reden waarom veel fashionista's bij Eksept shoppen. Voor de collectie van Eksept wordt namelijk gebruik gemaakt van comfortabele stoffen zodat de kleding altijd lekker zit. Kun je niet wachten om een nieuwe Eksept outfit bij elkaar te shoppen? Kijk dan eens rond in de online collectie en laat je verrassen door al die leuke items!