Expresso.

Expresso is een merk van vrouwen, voor vrouwen. Dit merk je meteen zodra je de kleding voor de eerste keer past. De collectie van Expresso is namelijk volledig aangepast aan de lengte en lichaamsbouw van de Nederlandse vrouw. Hierdoor ontstaat er een perfecte pasvorm zodat je er altijd op je mooist uit komt te zien. De Expresso collectie is er voor vrouwen met alle vormen en maten. Want of nu lang, klein, dik of dun bent: iedere vrouw is mooi. En dat laat Expresso je zien.

Een vrouwelijke signatuur

Expresso is een puur Nederlands merk. Zelfs vandaag de dag bestaat het Amsterdamse bedrijf nog zeker voor 70% uit vrouwen, waardoor het merk een echte vrouwelijke signatuur heeft. De collectie bestaat onder andere uit mooie basics, jasjes, opvallende T-shirts en comfortabele broeken. Daarnaast mogen natuurlijk ook de jurken en rokjes niet in deze vrouwencollectie ontbreken. Door deze grote variatie stel je gemakkelijk een look samen die bij je past. Ga je vandaag voor een nette outfit voor kantoor of stel je een setje samen voor een rustige vrije dag? Expresso heeft het allemaal. En in de hele collectie staat het vrouwelijke lichaam centraal. Je sterke punten worden hierdoor geaccentueerd en die plekken waar je minder blij mee bent kun je gemakkelijk verbloemen. Zo voel jij je goed als je de deur uitloopt!

Mode met liefde voor de natuur

In de kleding van Expresso wordt zoveel mogelijk gewerkt met milieuvriendelijke stoffen. Zo maakt biologisch katoen een vast onderdeel uit van de collectie, maar ook andere milieuvriendelijke materialen kom je volop tegen. Het label is zelfs aangesloten bij Fair Wear Foundation (FWF). Deze organisatie ziet erop toe dat de kleding onder goede werkomstandigheden wordt geproduceerd. Koop je de kleding van Expresso dan laat je iedereen zien dat je mooi bent van buiten én van binnen. Expresso maakt vier collecties per jaar, die altijd weer een ander thema hebben. Met de collecties kun je je van top tot teen kleden. En om je look af te maken, heeft Expresso bijpassende accessoires te koop. Want een echte vrouw let natuurlijk op alle details.