Fabienne Chapot.

Het Amsterdamse tassen - en accessoiremerk Fabienne Chapot is bekend geworden onder de naam Fab. Maar na tien jaar was het tijd voor verandering. De naam Fabienne Chapot klinkt meteen een stuk stijlvoller en internationaler. Toch is de vrolijke stijl van dit merk altijd gebleven.

Een tas vol liefde en vrolijkheid

Oprichtster Fabienne Chapot raakte zo'n tien jaar geleden geïnspireerd door een reis door naar Bali. Vrouwen in vrolijk gekleurde gewaden sierden er het straatbeeld. En die kleurrijke stijl wilde ze graag naar Nederland brengen. Het succes begon met de Fab. Love Bag. Op deze opvallende tas prijkte een groot hart in een fluoriserende kleur. Sindsdien zijn harten echt het handelsmerk geworden van dit Amsterdamse label. Maar de collectie van Fabienne Chapot is de laatste jaren wel wat volwassener geworden. Zo kun je er tegenwoordig ook terecht voor effen zwarte of beige tassen. Het hart is dan heel subtiel in de tassenhanger verwerkt. Want Fabienne Chapot staat natuurlijk nog steeds garant tassen voor vol met liefde.

Ontdek de accessoires van Fabienne Chapot

Bij Fabienne Chapot shop je voor de meest uiteenlopende tassen. Er zijn schoudertassen, handtassen, clutches, cross bodies en luiertassen. Wil je graag stijlvol op vakantie? Kies dan voor één van de leuke reistassen uit de collectie. Maar Fabienne Chapot richt zich niet alleen op haar tassenlijn. Bij dit leuke merk vind je ook portemonnees, sleutelhangers, telefoonhoesjes, sjaals en andere accessoires. En de stijl is altijd zeer herkenbaar. Grote harten en sterren worden namelijk afgewisseld met stoere slangenprints en kleurrijke stoffen. Wie wordt daar nu niet vrolijk van?

Draagbare tassen van mooie materialen

Alle producten van Fabienne Chapot worden handgemaakt. Dit gebeurt onder andere in Marokko, Portugal en natuurlijk op Bali. De materialen zijn allemaal met zorg geselecteerd. Je nieuwe tas is bijvoorbeeld gemaakt van leer dat zeer zacht en soepel is. Hierdoor is het echt een tas die je graag overal mee naartoe neemt. Wil jij jezelf verwennen met één van de leuke tassen of accessoires van Fabienne Chapot? Kijk dan snel rond in de online collectie!