Feetje.

Feetje klinkt als een schattige babynaam. Maar in feite is het een kledingmerk voor kinderen tussen de 0 en de 2 jaar. De collectie van Feetje is schattig, fris, kleurrijk en soms zelfs een tikkeltje stoer. En dit leuke babymerk is nog van Hollandse bodem ook.

Een schattige collectie voor de allerkleinsten

Veel jonge ouders zijn vroeger zelf opgegroeid met Feetje. Het Nederlandse babymerk bestaat namelijk al sinds 1981 en 35 jaar later is het nog steeds een groot succes. Feetje komt elk seizoen met een verrassende en vooral kindvriendelijke collectie. Je vindt er onder andere rompertjes, jurkjes, T-shirts, broeken en grappige omkeerbare jacks. Deze jacks hebben aan de binnenkant een ander patroon dan aan de buitenkant. Met één kledingstuk creëer je dus twee verschillende looks. Voor de allerkleinsten heeft Feetje uiteraard ook leuke mutsjes in de collectie. Zo houd je je baby op elk moment van de dag lekker warm en comfortabel.

Een goed begin

Feetje houdt van zachte kleuren en schattige prints. Zo zie je veel zachtgeel, zachtgroen en wit terugkomen in de collectie. Maar de meest favoriete kleuren zijn toch het traditionele roze en blauw. Feetje weet zich vooral te onderscheiden door de vele prints en grappige details. Stippen, bloemen, ananassen, hartjes en strikjes: elk item heeft wel iets bijzonders. En de collectie zitten alleen de allerzachtste stoffen en materialen verwerkt. Een beter begin van het leven kun je jouw kindje niet geven.

Kleding voor elke fase van je baby

In de eerste twee jaar groeit je kind uit van een kwetsbare baby tot een eigenwijze en nieuwsgierige peuter. Feetje groeit met je zoon of dochtertje mee. Het merk verkoopt namelijk kleding voor elke fase in die eerste twee jaar. Voor pasgeboren kindjes is er de New Born collectie (maat 44 t/m 68). Voor iets oudere baby's kun je terecht bij Feetje Baby (maat 50 t/m 86) of Feetje Mini (maat 62 t/m 86). Het kledingmerk werkt graag met verschillende thema's. Kleed jij je kindje als een 'Petit Charmeur' of een 'Sweet Madame'? Of spreken thema's als 'Keeping it Cool', 'floral' en 'Classic' je meer aan? Waar je ook voor kiest, er valt altijd valt genoeg te shoppen in de online collectie van Feetje!