Felina.

Felina levert al sinds de 19e eeuw lingerie van hoge kwaliteit aan vrouwen, het heeft hun veranderende stijlen en trends over verschillende generaties meegemaakt en de productie hierop aangepast. Het merk is nog steeds een voorname leverancier van lingerie van hoge kwaliteit die je er goed laat uitzien en voelen.

Korsettenfabriek

Het Duitse bedrijf begon in 1880 als een korsettenfabriek, een bedrijf dat snel groeide en verhuisde om meer personeel te kunnen plaatsen. Trends en stijlen veranderden en het bedrijf veranderde mee, heden ten dage kun je er terecht voor slanke, stijlvolle lingerie voor vrouwen, alhoewel er nog steeds plaats is voor korsetten.

Klassieke en trendy lingerie

Vandaag de dag levert het merk een sexy lingerielijn die de laatste modetrends combineert met het comfort dat het dragen van goed gemaakt kleding van stoffen goede kwaliteit geeft. Het merk is erg alert op de laatste trends en stijlen in mode en zal altijd trendy stijlen aanbieden in hun nieuwste collecties. Als een bron van de klassieke look heeft het bedrijf haar lange geschiedenis niet vergeten en behoudt het haar reputatie van een leverancier van klassieke, chique lingerie.

Terwijl sexy lingerie een must is voor ieder vrouw is comfort net zo belangrijk of misschien wel belangrijker. Dus is het belangrijk dat ontwerpers zich bewust blijven van het comfort van hun ontwerpen, net als de mode en sexappeal. Felina levert lingerie van hoge kwaliteit in klassieke en trendy stijlen waarbij het comfort van de kleding van groot belang is bij het ontwerp.