Filling Pieces.

Filling Pieces staat garant voor eigentijdse footwear. Vooral sneakers zijn favoriet. Dit in Amsterdam gebaseerde label kiest voor een hip design, hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Jij valt toch ook voor deze fijne combinatie?

Een mix van streetwear en high-end fashion

Guillaume Philibert was nog een jonge architectuurstudent toen hij in 2009 het sneakermerk Filling Pieces startte. Als 19-jarige liep hij graag rond op sneakers van bekende streetwearmerken, maar hij miste hierbij een gevoel van luxe. In de high-end markt miste Philibert juist de exclusiviteit die hij verwachtte. Met Filling Pieces wilde de ontwerper het gat vullen tussen high-end fashion en streetwear. De collectie moest uniek en van goede kwaliteit zijn. Maar Philibert wilde wel dat zijn schoenen voor de jongere doelgroep betaalbaar waren. Hiermee boorde Filling Pieces een hele nieuwe markt aan. En met succes. De sneakers van dit hippe merk zijn inmiddels volop in het straatbeeld te zien.

Voel de kwaliteit

De sneakers van Filling Pieces worden met liefde en aandacht gemaakt. Voor de collectie gebruikt dit merk alleen het allerbeste materiaal, dat uiteraard afkomstig is uit modeland Italië. Met behulp van de nieuwste technieken worden er verschillende texturen gecreëerd. Je voelt gewoon de kwaliteit als je rustig met je vingers over het materiaal wrijft. De productie van deze handgemaakte schoenen vindt plaats in Portugal. Filling Pieces is dus een heel internationaal merk, maar toch blijft Amsterdam echt de thuisbasis. In deze stad worden de concepten bedacht en krijgen de ontwerpen vorm. Het team laat zich inspireren door kunst, muziek, cultuur en natuurlijk architectuur. Hierdoor ontstaat er een bijzondere collectie die alleen maar van Filling Pieces kan zijn.

De unieke en eigentijdse modellen van Filling Pieces

De eerste collectie van Filling Pieces bestond uit schoenen met een uniek silhouet: de 'Low Top'. Tegenwoordig zijn er veel verschillende modellen om uit te kiezen, maar ze zijn wel stuk voor stuk uniek en eigentijds. Zelfs de zool is bijzonder. Deze zogenaamde Astro-zool is namelijk geïnspireerd op de uitrusting van astronauten. Bij Filling Pieces shop je voor coole dames- en herensneakers in allerlei kleuren. Kijk dus eens rustig rond in onze online collectie en bestel je favoriete paar vandaag nog!