Flynn Skye.

Het vrij nieuwe, hippe merk Flynn Skye, biedt boho-chic kleding die perfect aansluit bij de zonnige Californië lifestyle. Dit alsmaar populairder wordende merk werd in 2012 opgericht en is in de handen van Amber Farr, een celebrity stylist en een ontwerper die zichzelf de kneepjes van het vak heeft aangeleerd. Het merk heeft onlangs een chicque boetiek geopend in de buurt van het hoofdkantoor in Venice, Californië.

Korte geschiedenis van het merk

Amber Farr werd in Engeland geboren, maar toen ze vijf jaar oud was, verhuisde ze naar Malibu met haar familie. Nadat ze geslaagd was voor haar middelbare school diploma, opende ze een klein boetiekje in Santa Monica onder de naam ‘Blonde’, waar ze een divers aanbod aan trendy kleding en accessoires verkocht. Farr’s gevoel voor mode bleef niet onopgemerkt en ze werd gescout door ontwerper Ling-Su Chinn: ondanks haar gebrek aan ervaring met ontwerpen, werd Farr gevraagd om een collectie te ontwerpen voor het merk ‘Planet Blue’. In oktober 2012, lanceerde Farr haar eigen ‘Flynn Skye’ merk.

Celebrities gespot

Aangezien Farr al een populaire styliste was toen ze haar eerste kledingcollectie uitbracht, is het geen verrassing dat de beginnende ontwerper al snel hoog op het lijstje stond van verschillende beroemde fashionista’s. Celebs, van Khloe Kardashian tot Vanessa Hudgens en Gisele Bündchen, waren al snel fans van Flynn Skye. Farr’s natuurlijke zelfvertrouwen en vrolijke houding hebben het snelle succes van het merk alleen maar versterkt. De kleding van Flynn Skye vertegenwoordigt de laid-back Californië stijl: casual, flirty en altijd in voor plezier.

De Flynn Skye stijl

Omdat de nadruk ligt op kleurrijke items met patroontjes, waarmee je meteen een leuke outfit samen kunt stellen, is Flynn Skye kleding perfect voor actieve jonge vrouwen met een goed gevoel voor stijl. De collectie bestaat onder andere uit een uitgebreide collectie aan korte en lange jumpsuits waarmee je zo een outfit tevoorschijn hebt getoverd. Het kleurenpalet van Flynn Skye is een echte weerspiegeling van de Californië beach vibe, met vooral kleuren als zeeblauw, koraal, zand en ‘sunset’.

Of het nu een maxi jurk is of een wrap skirt, de Flynn Skye pasvorm is over het algemeent zacht en golvend. De stijl is casual, comfortabel en ook sexy, dankzij slits aan de zijkant, diepe v-halzen en off-the-shoulder mouwen. Dankzij Flynn Skye hebben fashionista’s de kans om de California beach style overal ter wereld te vertegenwoordigen.