Gaastra.

Eeuwen geleden waren de Nederlanders heer en meester op de grote wereldzeeën. De nautische kledingstijl van Gaastra past wat dat betreft perfect in deze traditie. De sportieve Gaastra collectie is ideaal voor een weekendje zeilen of andere activiteiten op en rondom het water. Al draag je de stijlvolle polo's, broeken en comfortabele vesten natuurlijk net zo gemakkelijk op andere dagen. Want eigenlijk is elk moment een echt Gaastra moment.

Van zeilmakerij tot iconisch modemerk

De nautische look van Gaastra gaat inmiddels de hele wereld over. En dat is iets wat de Friese Douwe Gaastra zich vast niet had bedacht toen hij in 1897 zijn eigen zeilmakerij opende. Het was zijn doel om een vernieuwend type zeil te creëren waarmee nóg sneller en efficiënter gevaren kon worden. Maar voor de echte bootliefhebbers was alleen een goed zeil is niet voldoende. Zij wilden een complete uitrusting waarin ze de nationale en internationale wateren konden bevaren. En dat is precies wat Gaastra tegenwoordig biedt. De kleding van dit nautische lifestyle merk heeft een fijne mix van fashion en functie. Zo vind je onder andere warme vesten, bodywarmers, T-shirts en comfortabele shorts bij Gaastra. De collectie zorgt ervoor dat je lekker warm blijft en dat je vrijuit kunt bewegen. Betere vrijetijdskleding kun je je niet wensen.

De nautische roots van Gaastra

De Gaastra collectie is ontworpen met het nautische leven in gedachten. En dat is al goed te zien aan de kleuren die gebruikt worden. Blauw, wit en rood zijn enkele van die typische nautische kleuren die je regelmatig in de collectie terug ziet komen. Maar je herkent de nautische roots van Gaastra niet alleen aan de stijl van de collectie. Ook de materialen die worden gebruikt, zijn veelal typisch voor de zeilsport. Denk bijvoorbeeld aan waterafstotende stoffen voor jassen of wind- en waterdichte ritsen. Deze praktische elementen zijn echt onmisbaar voor iedereen die het water op gaat. Is de nautische look helemaal jouw stijl? Laat je dan inspireren door de sportieve Gaastra collectie!