Gangstair.

Gangstair is meer dan een kledingmerk; het is een levenswijze. De echte Gangstair man is namelijk altijd op zoek naar avontuur en nieuwe uitdagingen. En daar heeft hij passende kleding en schoenen bij nodig. De collectie van Gangstair is dan ook stevig, comfortabel en bovenal erg functioneel. Zo zit niets jouw outdooravonturen nog in de weg.

De draagbare, comfortabele collectie van Gangstair

Gangstair is een jong en dynamisch label voor sportieve mannen. Het label is geboren uit een hang naar avontuur en de droom om te vliegen. Het is niet voor niets dat het kledingmerk zich voornamelijk richt op base-jumpers, skydivers, wingsuiters en andere extreme sporters. De collectie van Gangstair bestaat uit draagbare kleding van een hoge kwaliteit. Want je wilt je natuurlijk wel comfortabel voelen in de kleding die je draagt. Bij Gangstair kun je onder andere shoppen voor stoere, goed zittende jeans die allemaal slijtvast zijn. Hiermee durf je het avontuur wel aan. Ook voor T-shirts ben je bij Gangstair aan het juiste adres. De shirts zijn allemaal gemaakt van lichtgewicht katoen, wat weer voor extra comfort zorgt. Toch is het vooral het graphic artwork dat de T-shirts zo populair maakt. En door deze coole prints passen de shirts ook perfect bij de eigentijdse en sportieve Gangstair look.

De complete Gangstair look

Wie veel outdoor is, moet rekening houden met alle weersomstandigheden. Voor extra warmte shop je daarom bij Gangstair voor een softshell jas. Deze jassen zijn wind- en waterdicht zodat je onder alle omstandigheden gewoon naar buiten kunt gaan. Een echte avonturier laat zich immers nergens door tegenhouden. Naast kleding heeft Gangstair ook een aantal stoere sneakers en riemen in de collectie. Net als de rest van de collectie zijn deze items allemaal verrassend betaalbaar. Dus zie jij jezelf al lopen in de stoere, sportieve Gangstair kleding? Shop dan snel je favoriete items online!