Glamorous.

Iedere vrouw verdient het om te stralen. Dus waarom zou je voor saaie, kleurloze kleding kiezen als je ook met glamour door het leven kunt gaan? En dat is precies de gedachte achter het Nederlandse Glamorous. Het label staat voor modebewuste kleding tikje glamour. Mooie stoffen, prints, pailletten en kant: je vindt het allemaal in de luxe collectie van Glamorous!

Stijl met een hoofdletter S

Vrouwen die zich mooi voelen, voelen zich ook sterker. Glamorous geeft vrouwen graag de kracht om in zichzelf te geloven. Daarom hebben ze een chique collectie ontwikkeld waarin iedereen kan stralen. Zo geven de mooie, rijke stoffen je al een gevoel van luxe. De goede pasvorm doet de rest. Dit is stijl met een hoofdletter S.

Het ultieme jurkje shop je bij Glamorous

Bij Glamorous kun je terecht voor de leukste jurken en rokjes. In de collectie vind je misschien wel voor de perfecte Little Black Dress. Deze stijlvolle zwarte jurken kun je op eindeloos veel manieren combineren. Style je outfit bijvoorbeeld af een paar opvallende sieraden, pumps en een mooie clutch. Op deze manier ontstaat er een echte partylook. Voor een meer zakelijke stijl combineer je de Little Black Dress met een mooie colbert. Hiermee kun je wel op kantoor verschijnen. Mag het allemaal wel wat kleurrijker? Ook dat is geen probleem bij Glamorous. Misschien scoor je wel een rode maxi dress, een groen cocktailjurkje of een rok met een opvallende print. Jij mag gezien worden!

De elegante Glamorous look

Soms kies je liever voor een broek en een top dan voor een jurk. Gelukkig heeft Glamorous een stijlvolle collectie met lange broeken, vesten, shirts en blouses. Natuurlijk allemaal met die elegante Glamorous stijl. En de items zijn onderling perfect te combineren zodat je elke keer weer een nieuwe look creëert. Voel jij je Glamorous vandaag?