Goosecraft.

Een leren jack of broek geeft je outfit meteen al een stoere uitstraling. Maar als je leer draagt, wil je natuurlijk wel dat het van goede kwaliteit is. Laat dat maar aan Goosecraft over. Als echte leerspecialist weet dit kledingmerk namelijk precies wat jij nodig hebt!

Goosecraft: een echte specialist in leer

Goosecraft is een merk van Nederlandse bodem. Het begon allemaal in 2006 met het ontwerpen en verkopen van leren jacks. En dat bleek aan te slaan. Inmiddels is de dames- en herencollectie van Goosecraft daarom flink uitgebreid. Zo kun je er onder andere terecht voor leren blouses, broeken, rokken en jumpsuits. Zelfs accessoires zoals tassen en leren handschoenen zijn er volop te vinden. Leer vormt in principe de basis van de collectie. Toch heeft Goosecraft tegenwoordig ook een vrouwenlijn met nepbont. De zachte jassen, bodywarmers en vesten zijn ideaal voor de wat koudere dagen. Draag er een mooie leren rok of jumpsuit onder en je bent helemaal klaar om de deur uit te gaan.

Hét ultieme leren jack

Met de collectie van Goosecraft kun je tegenwoordig een complete outfit samenstellen. Maar de leren jassen blijven toch de grootste kracht van het modemerk. Stoere bomberjacks, bikerjacks, korte damesjasjes en warme parka's: Goosecraft heeft het allemaal. Het doel is om voor iedere modeliefhebber hét ultieme jack te creëren. Daarbij zoekt het label graag de grenzen op. Het ontwerpteam van Goosecraft is namelijk voortdurend bezig met nieuwe vormen, patronen en materialen zodat er een heel eigentijdse collectie ontstaat.

De mooiste materialen voor een stijlvolle collectie

De mensen achter Goosecraft weten alles van leer. In de collectie werken ze alleen met de mooiste materialen zodat jouw leren jas, broek of tas jarenlang mee kan. De schoonheid van leer zelfs dat het in de loop van de jaren alleen maar meer karakter krijgt. Daarnaast wordt elk product van Goosecraft ook nog eens met zorg gemaakt. Het team werkt vooral met traditionele technieken. Deze manier van werken draagt bij aan het perfecte eindresultaat waar het kledingmerk bekend om staat. Ben jij benieuwd geworden naar de stoere, maar stijlvolle collectie van Goosecraft? Je vindt je mooiste dames- en herenkleding gewoon online!