Gsus.

Het Nederlandse Gsus is een echt begrip geworden in de internationale modewereld. Het label is eigenzinnig en durft de grenzen van de mode op te zoeken. Hierdoor is elke collectie weer bijzonder. Ben jij klaar voor de unieke stijl van Gsus?

Van outsider tot succesvol modemerk

Modemerk Gsus kwam in 1993 met de eerste collectie. De oprichters hadden maar één doel voor ogen: het label moest anders zijn dan de rest. Commercieel succes is nooit belangrijk geweest. Al vanaf de eerste collectie Gsus wilde alleen items verkopen die uniek waren en waardoor mensen geprikkeld werden. In eerste instantie was het label een echte outsider. Maar inmiddels hebben modeliefhebbers uit de hele wereld Gsus ontdekt.

Streetwear, maar dan anders

De collectie van Gsus bestaat voornamelijk uit streetwear. Je kunt er onder andere shoppen voor comfortabele jeans, truien, parka's en T-shirts. Toch heeft elk item een unieke twist waardoor het perfect in de Gsus collectie past. Het label gaat voor mode met een knipoog. In het verleden verkocht het al eens bikini's met nepbont en kimono-achtige rugbyshirts. Gsus is anders, zoveel is wel duidelijk. Natuurlijk heeft het merk ook items die iets minder extreem zijn. Misschien val je wel voor een jumpsuit met funky print of voor een blouse met een asymmetrische rij knopen. Of ben je meer het type voor een trendy model jeans en een fijne hoodie? Gsus heeft het allemaal.

Het hele gezin in Gsus

Het Gsus team laat zich inspireren door hippe steden, festivals en zelfs de kunstwereld. Dit levert in ieder geval een verrassende collectie op. En het hele gezin kan zich in Gsus kleden. Het label heeft tegenwoordig namelijk een aparte lijn voor dames, heren én kids. De kindercollectie heeft diezelfde stoere stijl zoals je dat van de dames- en herenkleding al gewend bent. Gsus is zijn tijd vooruit. Want de ontwerpers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, innovatieve materialen. Zo hebben ze jeansstof gevonden die in de zomermaanden de warmte tegenhoudt en in de wintermaanden de huid juist extra verzorging biedt. Gsus maakt dus niet zomaar mode; het is kleding waarmee je je echt kunt onderscheiden.