HIP.

Kinderen hebben een heel eigen smaak. En dat heeft het kinderenschoenenmerk HIP heel goed begrepen. De trendy meidenschoenen en de stoere jongenscollectie passen precies bij de smaak van jouw eigenwijze zoon of dochtertje. Met deze hippe schoenen aan hun voeten wordt elke dag een feest!

Vertrouw op de hoge kwaliteit van HIP

Het Nederlandse kinderenschoenenmerk HIP is onderdeel van het bedrijf dat ook het merk Pinocchio kinderschoenen ontwerpt en dat bestaat al sinds 1956. Het kan dus zomaar zijn dat de ouders van nu, vroeger zelf ook in schoenen van dit leuke merk hebben rondgelopen. De HIP collectie is vooral populair vanwege de goede mix tussen trends en kwaliteit. Het ontwerpen van een schoen begint altijd bij de perfecte pasvorm. Goede kinderschoenen moeten immers precies om de jonge kindervoet passen zodat ze voldoende steun bieden. Hiermee help je toekomstige voetklachten voorkomen. Daarnaast maakt HIP alleen gebruik van de beste materialen, zoals echt leer en stevige stoffen. Zo blijven de schoenen het hele seizoen in optimale conditie.

Altijd hip en trendy met deze leuke kinderschoenen

Als ouder vind je het belangrijk dat je zoon of dochter goede schoenen draagt. Maar kinderen willen juist indruk maken als ze het schoolplein oplopen. En dat lukt zeker met een paar schoenen van hip HIP! Het zijn vooral de vrolijke kleuren en de grappige details waardoor de collectie er meteen uitspringt. Voor de jongens heeft HIP een stoere lijn gecreëerd die vol zit met trendy kleurencombinaties. Applicaties en grove stiksels maken de sneakers en boots helemaal af. Voor de meidencollectie combineert HIP de stoere modellen met meisjesachtige prints. Misschien steelt ze wel de show met een paar hoge sneakers met luipaardprint. Of voelt ze zich toch fijner in een paar kleurrijke laarzen met stoere studs of vrolijke glitters? In de collectie van HIP heeft ze keuze genoeg.

De schoenen van HIP zijn verkrijgbaar in de maten 22 t/m 40. Dus of jouw kind pas net naar de peuterspeelzaal gaat of dat het al jaren op school zit: met de schoenen van HIP zit je altijd goed!