HJ De Rooy.

Lederwarenmerk H.J. de Rooy staat bekend om de collectie luxe tassen, portemonnees, visitekaarthouders en nog veel meer. Het begon in 1947 als een klein Amsterdams merk. Maar inmiddels weten liefhebbers uit binnen- en buitenland de luxe lederwaren te waarderen.

Functioneel en stijlvol: de perfecte combinatie

Bij H.J. de Rooy draait het allemaal om kwaliteit en vakmanschap. Met passie verwerken ze de mooiste materialen tot een bijzonder eindproduct. Het elegante design en de verfijnde details zijn echt kenmerkend voor de collectie. Toch bewijst H.J. de Rooy dat stijlvol ook heel functioneel kan zijn. Want als je bij de kassa staat om af te rekenen, wil je het geld of je bankpasje snel bij de hand hebben. Daarom beschikken de portemonnees en tassen standaard over handige vakjes. Zo bewaar je altijd het overzicht.

Kwaliteitsleer uit Italië

Voor een goede leercollectie is de kwaliteit essentieel. Daarom werkt H.J. de Rooy alleen met duurzame materialen die aan hun hoge kwaliteitseisen voldoen. Het kalfs- en rundleer halen ze voor een groot deel uit Italië. Daarbij komen alleen de mooiste stukken leer door de uiteindelijke selectie. Met echt kwaliteitsleer weet je zeker dat je tas of portemonnee jarenlang mee kan. Sterker nog: naarmate de jaren verstrijken, wordt het leer alleen maar mooier. Alleen dat is al een goede reden om rond te kijken in de collectie van H.J. de Rooy.

Een veelzijdige collectie lederwaren

Leren tassen en portemonnees zijn tijdloos. Toch zijn er elk seizoen weer nieuwe trends te ontdekken. H.J. de Rooy speelt hier handig op in door tweemaal per jaar een nieuwe collectie te lanceren. Deze collecties zitten vol met handtassen, schoudertassen, zakelijke tassen, portemonnees, telefoonhoesjes en visitekaarthouders. Je vindt dus altijd wat je nodig hebt. Je hebt ook nog eens keuze uit verschillende stijlen, zoals klassiek zakelijk, trendy of sportief. Met deze veelzijdige collectie slaag je gegarandeerd!