HUB Footwear.

Bijna iedereen draagt ze weleens: de sneakers. Ze ogen sportief en dragen comfortabel. Maar dat deze schoenen ook heel modieus kunnen zijn, bewijst HUB Footwear wel. Dit is sportief met een vleugje stadse elegantie!

HUB Footwear: stads en sportief

HUB Footwear is een sportief schoenenmerk uit eigen land. Het label werd in 2004 opgericht door de oud-tennissers Huub van Boeckel en Tim Rompa. Hoewel ze hiermee een behoorlijke carriêreswitch maakten, zijn ze hun sportieve verleden duidelijk nog lang niet vergeten. Sterker nog: het eerste ontwerp dat ze ooit maakten, was geïnspireerd op de klassieke tennisschoen. Maar sport is niet het enige waar het bij de eigenaren van HUB Footwear om draait. Het duo weet namelijk een bijzondere mix te maken tussen sportiviteit en het vrije, stadse leven. Het is dan ook niet vreemd dat de leren boots inmiddels hun plek hebben veroverd. Het resultaat is een stijlvolle collectie schoenen, maar altijd met een subtiele hint naar het sportieve verleden.

Een jonge, trendy collectie

De collectie van HUB Footwear is jong en fris. De sportieve schoenen lijken in niets meer op de wat saaie witte tennisschoen die ooit model stond voor het eerste ontwerp. Deze HUB schoenen zijn stijlvol en elegant. Hierdoor draag je ze net zo gemakkelijk naar het werk als dat je er in je vrije tijd mee door de stad slentert. HUB Footwear heeft een mooie heren- en damescollectie met lage sneakers, hoge sneakers en leren boots. Door het neutrale kleurenpalet kun je de schoenen eigenlijk overal bij dragen. Want het lichtblauw, bruin of beige matcht altijd wel met de outfits uit jouw garderobe. Neem ook even de tijd om je schoenen goed te bekijken. Waarschijnlijk ontdek je dan al snel dat ene kenmerkende logo: een kleine gestikte Z. Deze letter staat voor het HUB team symbool voor het samenbrengen van mensen en ideeën. En dat is precies wat er in de bruisende stad volop gebeurt.