Humberto.

Humberto Tan is al jarenlang één van de bekendste gezichten op de Nederlandse TV. De presentator staat vooral bekend om zijn onberispelijke kledingstijl. Tan verschijnt namelijk altijd in een maatpak, wat hem een krachtige en stijlvolle uitstraling geeft. Deze stijl spreekt veel zakenmannen aan. Het werd dan ook hoog tijd voor een eigen kledinglijn met zakelijke herenkostuums. En de naam was snel gevonden: Humberto.

Van 'Best Geklede Man' tot een eigen kledinglijn

Op TV is Humberto Tan eigenlijk nooit op een modemisser te betrappen. Voor het blad Esquire was dit in 1999 zelfs reden om hem uit te roepen tot Best Geklede Man van Nederland. Deze titel had Tan eigenlijk te danken aan Rick Moorman, die al jarenlang zijn kleding verzorgde. Moorman kwam direct met een nieuw idee. Hij wilde een modeconcept ontwikkelen waarbij Humberto Tan centraal stond. Dit levert al jaren een stijlvolle collectie op.

Italiaanse kwaliteit en mooie details

Iedereen heeft weer andere talenten. Humberto Tan is sportjournalist, schrijver en presentator, maar geen ontwerper. Voor de collectie van Humberto werkt hij daarom samen met een aantal mensen uit het modevak. Tan heeft altijd wel een duidelijk idee van hoe zijn kleding eruit moet zien. Hij houdt van luxe Italiaanse stoffen, een comfortabele pasvorm en goed uitgewerkte details. Deze elementen vormen nu al jarenlang de basis van zijn kledingmerk.

Zakelijke herenkostuums en meer

Modemerk Humberto is bekend geworden met de grote collectie herenkostuums. De stijlvolle colbert en pantalons zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. En de klassieke kleuren en de Italiaanse snit geven je meteen het uiterlijk van een succesvolle zakenman. De collectie colberts en pantalons wordt aangevuld met shirts, schoenen, dassen en jassen. Op deze manier stel je gemakkelijk een complete look samen. Het fijne is dat je de herenkleding van Humberto gewoon online kunt bestellen. Want als zakenman heb je het natuurlijk al druk genoeg. Dus neem een kijkje in het assortiment en shop online!