INQ.

Ruim de helft van de Nederlanders doet wekelijks aan sport. De één gaat in het weekend graag de deur uit om te hardlopen of te fietsen, terwijl de ander regelmatig in de sportschool of het zwembad te vinden is. INQ heeft geschikte kleding voor al dit soort sporten. Zo shop je in de collectie voor badpakken, trainingsbroeken, hardloopjassen, T-shirts en nog veel meer. Met deze fijne sportkleding krijg je meteen zin om in beweging te komen!

Een echte sporter geeft nooit op

Als sporter ga je geen enkele uitdaging uit de weg. Je traint urenlang om goed te kunnen presteren tijdens die belangrijke hardloopwedstrijd. Of misschien ben je wel fanatiek aan het fitnessen omdat je graag wat fitter en gezonder wilt worden. Voor INQ maakt het weinig uit op welke manier je jezelf uitdaagt. Want er is maar één ding dat telt: een echte sporter geeft nooit op. En dat idee komt duidelijk weer terug in de merknaam, want INQ staat simpelweg voor ‘I never quit’. Maar om tot het gaatje wilt gaan, heb je wel kleding nodig dat ademend is en soepel met je meebeweegt. INQ begrijpt dat. De kledingcollectie is daarom standaard gemaakt van comfortabele materialen die ook nog eens slijtvast zijn. Op deze manier kun je optimaal presteren.

INQ is hét sportmerkmerk van Perry

INQ is ontwikkeld door de mensen achter Perry Sport. Zij wilden een collectie die kon concurreren met de grote sportmerken, maar waarvan de prijs een stuk lager lag. Door deze combinatie zijn er steeds meer sporters die voor INQ kiezen. De collectie zit vol met running-, biking-, fitness-, swimming- en tenniskleding in de meest uiteenlopende kleuren. Van neutraal zwart tot felle kleuren blauw, roze en geel: er valt genoeg te kiezen.