Jilly.

Jilly klinkt als een klein, lief, stoer en eigenwijs meisje. En dat is ook precies wat dit leuke label uit wil stralen. Met Jilly komt de droom elke kleine fashionista uit!

Het meisjeslabel van Shoeby

Jilly is bedacht door de mensen achter modeketen Shoeby. Naast een collectie voor volwassenen vonden zij het tijd worden voor een echt meisjeslabel. En dat werd Jilly. De collectie bestaat onder andere uit shirts, truien, vesten, rokken, jurken en broeken. Want een echt meisje draagt de ene keer een stoere jeans met een warm vest, en de volgende keer loopt ze rond in een schattig jurkje. Gelukkig kun je met Jilly alle kanten op. Toch hebben alle items uit de collectie wel één ding gemeen: ze zitten vol met gekke details. Hierdoor is de kleding altijd een tikkeltje eigenwijs.

De eigenwijze kant van Jilly

Kleine fashionista's voelen zich lekker in een outfit die net een beetje anders is. Dit hebben ze bij Jilly goed begrepen. Ze versieren de kleding daarom met kraaltjes, studs of pailletten. Ook fotoprints en gekke teksten kom je veel bij Jilly tegen. Zo valt jouw dochter misschien wel voor een trui met een tekst als 'Don't grow up, it's a trap'. Of draagt ze toch liever een jurk met een grote, rode bloem of met knipperende ogen? Bij Jilly kan het allemaal.

Ontdek Jilly's online collectie

De collectie van Jilly vormt een mooi geheel. Dat komt omdat de ontwerpers de kleuren altijd zorgvuldig op elkaar afstemmen. Zelfs bepaalde prints komen steeds weer in de collectie terug. Je kunt de items dus op allerlei manieren mixen en matchen. Een rok met stoere studs combineer je bijvoorbeeld gewoon met een trui met bloemenprint. Deze outfit oogt lief en stoer tegelijk. En je kunt vanachter je computer al verschillende combinaties maken. Want de leuke kleding van Jilly bestel je natuurlijk online!