Jogha.

Sport is onderdeel van je leven. En of je nu fanatiek aan aerobics doet óf dat je elke week naar yoga gaat: het is belangrijk dat je kleding draagt waar je lekker in kunt bewegen. Met de luxe sportswear van Jogha gaat dat zeker lukken. Je krijgt meteen zin om je helemaal in het zweet te werken!

Een sportmerk voor en door vrouwen

Jogha is voor én door vrouwen ontwikkeld. De Nederlandse Aranka van der Voorden is de drijvende kracht achter het sportmerk. Het idee voor Jogha ontstond toen zij in 2014 zelf een zoektocht startte naar een goede sportoutfit. Ze kwam er al snel achter dat er veel comfortabele kleding verkrijgbaar was. Alleen miste het altijd die unieke, persoonlijke stijl waar veel vrouwen naar op zoek zijn. Van der Voorden besloot om zelf dit gat op te vullen met haar label Jogha. Inmiddels zijn er al heel wat vrouwen die deze trendy kleding graag in de sportschool dragen.

De juiste ondersteuning tijdens je workout

Bij het ontwikkelen van de kledinglijn heeft Jogha de hulp ingeroepen van zo'n 150.000 vrouwen. Hun visie op sportswear is verwerkt in een grote collectie shorts, leggings, tanktops, T-shirts, longsleeves, sportbh's en sportjacks. Jogha onderscheidt zich van andere sportmerken door de bijzondere pasvorm. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van standaard confectiematen. Jogha kijkt liever naar het lichaam van echte vrouwen die de sportschool bezoeken. Het resultaat is een collectie met kleding die de juiste ondersteuning biedt tijdens elke workout. En het fijne is dat je hierbij niets hoeft in te leveren op een trendy look.

Maak een trendy entree in de sportschool

Het lukt Jogha elke keer weer om kwaliteit te combineren met fashion. Want als je de sportschool binnenloopt dan wil je er natuurlijk ook gewoon goed uitzien. Bij Jogha vind je veel items met opvallende kleuren en prints. Zo shop je in de collectie onder andere voor felroze tanktops, shorts met grafische prints, sportbh's met contrasterende kleuren en leggings met een bloemenprint. En al deze tops en broeken kun je op je eigen manier combineren. Je creëert dus echt een outfit waar jij je lekker in voelt.