JOSH V.

Josh Veldhuizen mag met recht een geslaagde modeontwerpster en zakenvrouw genoemd worden. Tijdens het tv-programma 'Modemeisjes met een missie' startte zij haar eigen label, dat ze JOSH V doopte. Sinds die start in 2010 is het hard gegaan. Inmiddels is de collectie van JOSH V al verkrijgbaar in zes verschillende landen, waaronder Duitsland, België, Portugal en natuurlijk Nederland.

Betaalbare luxe

JOSH V is het modemerk van de Nederlandse ontwerpster Josh Veldhuizen. Veldhuizen reisde al op jonge leeftijd de wereld over als model. Hier kwam ze in aanraking met toonaangevende modemensen en trendsettende it-girls. Deze ontmoetingen inspireerden haar voor haar eigen label. De collectie van JOSH V wordt ook wel omschreven als 'Affordable Luxury'. Want dankzij haar is de luxe levensstijl van modellen en celebrities toegankelijk voor iedereen. JOSH V gebruikt rijke stoffen, verfijnde applicaties en tal van goudkleurige details, waardoor er een luxe uitstraling ontstaat. Maar door de comfortabele pasvormen en het stijlvolle kleurgebruik is de collectie toch zeer draagbaar. De totale collectie van JOSH V oogt stoer, sexy en elegant. En dat is precies waar iedere modieuze vrouw zich lekker in voelt.

Creëer je eigen JOSH V look

JOSH V creëert vier collecties per jaar. Daarbij speelt het merk voortdurend in op de laatste ontwikkelingen in modeland. De trendkleuren van het moment worden moeiteloos gecombineerd met de kenmerkende cream-, nude- en taupetinten waar JOSH V bekend om staat. In de collectie kun je onder andere kiezen voor broeken, tops, jurken en jasjes. Deze items zijn onderling gemakkelijk te combineren zodat er steeds weer een nieuwe look ontstaat. Overdag kies je misschien wel voor een stijlvolle crêmekleurige broek met een perzikkleurige top en een jasje. 's Avonds verruil je de broek voor een opvallend gouden exemplaar en je bent meteen klaar om de dansvloer onveilig te maken. Maar een mooie outfit kan natuurlijk niet zonder een paar bijpassende accessoires. De kettingen, armbanden en tassen van JOSH V maken je look helemaal af.

Josh Veldhuizen is meer dan een modeontwerpster alleen. Zo houdt ze haar volgers middels een fotodagboek constant op de hoogte van de laatste trends, inspirerende outfits en nieuwtjes op modegebied. JOSH V ademt mode, en dat merk je!