Jottum.

De collectie van Jottum is een lust voor het oog. De kleding is fantasierijk, romantisch en zelfs een tikkeltje nostalgisch. Jonge meiden voelen zich een echte prinses. En de jongens? Als een kleine gentleman weten ze ieders hart te stelen.

Een aandenken uit het verleden

Voor de ontwerpers van Jottum zijn de Hollandse geschiedenis en tradities een onuitputtelijke bron gebleken. De schilderijen van Rembrandt van Rijn, Delfts Blauw en zelfs de statige Amsterdamse grachtenpanden vormen een opvallende inspiratiebron. Dit resulteert in een collectie met rijk gedecoreerde stoffen die zo afkomstig kunnen zijn uit de Gouden Eeuw, maar ook romantische bloemenprints en ruches zie je regelmatig terug. Ondanks dat het verleden een grote rol speelt bij Jottum, is de collectie helemaal van nu. Want de klassieke items hebben toch allemaal een moderne twist. De kinderkleding van Jottum is uiterst origineel. Maar de ontwerpers verliezen de kwaliteit nooit uit het oog. Door de stevige stoffen en goede afwerking blijft de kleding van Jottum lange tijd mooi. En dat geldt natuurlijk ook voor de favoriete outfit van jouw zoon of dochter.

Een collectie met karakter

Jottum zag in 1996 het levenslicht. Maar al snel werd het eigen land te klein voor de grootse ambities van dit Nederlandse kledingmerk. Dankzij het unieke karakter van de collectie, bleek Jottum alles in zich te hebben om ook in de rest van de wereld aan te slaan. Van Amsterdam tot aan Milaan of New York: alle meisjes en jongens voelt zich speciaal in de kleding van Jottum. Voor de meiden vind je in de collectie jurkjes, rokken, vestjes en shirts. En deze items zijn altijd voorzien van frisse kleuren, lieflijke prints of ruches. In de jongenscollectie verkoopt Jottum onder andere broeken, blouses en zelfs spencers. Een ware gentleman is geboren!

Ben je benieuwd geworden naar de Jottum collectie? De kinderkleding is verkrijgbaar van maat 92 tot en met 152. En voor de allerkleinsten heeft het label zelfs een aparte babycollectie in de maten 50 tot en met 80.