JUBEL.

Roze jurkjes, rokken met bloemen en schattige vestjes: welk meisje wordt daar nu niet vrolijk van? En deze leuke kleding shop je gewoon bij het Nederlandse meidenmerk JUBEL.

Een kleurrijk begin van de dag

Wie in het woordenboek het werkwoord ‘jubelen’ opzoekt, vindt daar een omschrijving als ‘het uiten van vreugdekreten’. Jubelen staat voor vrolijkheid en positiviteit, en dat is ook precies wat JUBEL met de collecties uit wil stralen. Het label maakt kleurrijke meisjeskleding waarmee je ‘s ochtends vroeg meteen al een glimlach op ieders gezicht tovert. Beter kan de dag niet beginnen. Voor de collectie werkt JUBEL graag met typische meisjeskleuren, zoals roze, wit en lichtblauw. Ook de prints en de vele details passen perfect bij echte meisjes-meisjes. Zo heeft JUBEL leuke jurkjes met bloemen, rokken van tule, vesten met kant en strikjes, T-shirts met hartjes en nog veel meer. Jouw kleine meid kan vast niet wachten tot ze haar nieuwe outfit aan mag.

Welke outfit kies jij vandaag?

JUBEL startte in 2007 met een collectie kleurrijke jurkjes. Maar inmiddels is het assortiment dus flink uitgebreid. Toch blijft het label nog altijd trouw aan het oorspronkelijke concept waarbij kleur de hoofdrol speelt. Met de collectie van JUBEL creëer je een mooie outfit voor elke gelegenheid. Gaat ze vandaag voor het eerst naar school? Kies dan voor een schattig rokje met een grafische print, een legging en een bijpassend shirt. Is het vandaag juist een mooie dag om buiten te spelen? Laat je dan verrassen door de denimcollectie van JUBEL. De denim broeken, jasjes en jurken kunnen wel tegen een stootje. Ideaal dus voor een avontuurlijke dag buitenshuis.

Kleding met een thema

Kledingmerk JUBEL komt twee keer per jaar met een nieuwe collectie. Hierbij maken ze vaak gebruik van verschillende thema’s. Omdat de items binnen het thema mooi op elkaar zijn aangepast, kun je gemakkelijk de leukste setjes samenstellen. Het fijne van JUBEL is dat het label veel tricot in de kleding verwerkt. Dit materiaal rekt lekker mee zodat jouw kleine meid vrijuit kan bewegen. Ben je benieuwd geworden naar de collectie van JUBEL? Bekijk de online collectie en laat je inspireren!